Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kız isen bi de fm isen zaten bi doktorluk var bi mimarlık bi eczacılık bi de bu hmpf[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hmm bu daha teknik olanmış ben mesela mimar sinan formuna yazdım tercih olarak ama o endistri ürünleri tasarımı bölümü. entas diyorlar yada :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ehu benim babam da elektrik mühendisi annem de eczacı olmamı istiyodu. bilahare ressam olma da ne olursan ol dediler. işte görüyosunuz halimi. :P[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 My lost twin! :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: arcane, 25 Ağustos 2004 22:28 tarihinde demiş ki: girdikten sonra çizmeyi öğrenebileceksen eyvallah, ona sözüm yok. ya öğrenilir istenirse zaten çizmeden iyi çizemezsin ki. ama benim savunduğum düşünce bu değil aslında gayet acık da her iyi çizer başarılı entas'cı olacak diye bir kaide yok. çizmesne de başarılı olursun.[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar