Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 endüstriyel tasarım için hangi alanı seçmek lazım lisede? FM mi TM mi bi yardımcı olurmusunuz lutfen..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 konu dışı alanını seçmek lazım :D[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 fm[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mühendislik icin fm secmek lazim. Tasarim bölümü icin degismediyse sistem, güzel sanatlar fakültesine girmen gerek, dolayisiyla yetenek sinavina hazirlanman gerek. Liseyle bir alakan yok sadece OSS de baraj gececeksin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 baya öss puanı ile giriyorsun bildiğim kadarıyla hatta itü'de mi ne vardı 340 puan civarında. bu durumda herhalde yetenek sınavı olmaz.. fm den hazırlanmak gerekir tabi bu durumda.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 öss de hearngi bir bölümden barajı geçmen yeterli. yani bölümün önemi yok. sonra yetenek sınavına giriyorsun.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bizim fakülte de ben 346 ile ic mimarlığa girdiysem yakalaşık 354 falandır yetenek sınavı diye bir olay söz konusu olmaması lazım. iyi bir endüstriyel tasarımcı olmak için iyi çizmek gerekmiyor sonucta iyi bir zeka + yaratıcılık gerekiyor Biz mimarlıkta bile cizim yetenegine degil projeni benimseme derecene bakıyorlar[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 354 gecen senenin itu atban puan itu odtu ve bogaz ici puanla aliyor marmana falan yetenek sinaviyla yani fm olman gerek puankasicam diyosan digerinde onemi yok ne oldugunun[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 tam tersine endüstriyel tasarım çizim yeteneği istemektedir zira düzgün çizemediğin birşeyi tasarlayamazsın ki o tasarım tamamen görseldir. mimar sinan, marmara gibi okullarda yetenek sınavı ile alıyorlar. bu arada endüstri ürün tasarımı olarak geçiyor.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hayır 2 sı ayrı endustrı urunlerı tasarımı ve endustrıel tasarım olarak 2 ısımde gecıyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 iyi çizemezsin ama fikrini anlatabilecek çizersen kafi gelebilir ben iyi çizmem ama sınıfımın en iyi öğrencilerinindenim mesela[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 iyi çizemezsin ama çizmeyi öğrenirsin. bi şekilde çizilecek o... lakin yetenek sınavı ile öğrenci alınması bence de çok makul. sonuçta olay 3d düşünmeye bakıyo.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Tamamda figur cizdiriyolar ne alakaki? Sandalyede oturan adam cizmekten anam agladi artik[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 @horace ya bence de makul zaten yoksa geometri çözüyorum + biology yapabiliyorum o zaman tasarımcı olabiliyorum cok sacma @arcane ama illa da çizmek gerekmez yani ben çizemiyorum diye bölüme girilmemezlik yapılmamalı bi kurs gidilir heblenir yapılır[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 25 Ağustos 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 çizim sınavı ile öğrenci alan bölüm, ne diosun hoca ehue. komik olmaya başladı, bilmiosan yazma.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abi iyi cizmek gerekmez diyorum sana kendini ifade edebilemk kadar cizmek yeterdir benim arkadasım var AA projeleri Endüstriyel Tasarımda ortaalması 3.5 üstü ama çizimi benim kadar işte cizim horace ın da dediği gibi geliştirilebilir benim derdim insanalrın yetenek sınavsız alınamsı değil sırf ben cizizmem diye bölüme girilmemezlik yapılması itu öyle alıyor da...yani ben bi tek kendi üniversitemi biliyorum. ama aslında aynı şeyleri söylüyoruz gibi. Ayrıldığımız nokta. Ben çizim gerkemez diyorum yani gercekten iyi bir cizme yeteneği gerekmez diyorum Arcane de bölüm çizimle alıyor, gerekir diyor [signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 25 Ağustos 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 girdikten sonra çizmeyi öğrenebileceksen eyvallah, ona sözüm yok.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ben bu sene itü endüstri ürünleri tasarımını kazandım 359 la girdim puanını tam olarak bilmiyorum fm öğrencisiydim. Çizim konusunda tam bilmiyorum ama çizim yeteneğin çok yoksa zorlanabilirsin dediler +yaratıcılık zeka ve 3d düşünme önemli dediler halledebilirim gibi geldi bana. Diğer üniler Odtü 359 küsür(az bişiyle kaçtı) Anadolu 333 BUnlar özel yetenek sınavı istemiyor. mimar sinanda yeditepede(emin diilim) ve bir kaç yerdede özel yetenekle alıyorlar.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Benim lafim Marmara ve Mimar Sinan icindi. Diger okullari bilmiyorum. Sadece 1 sene Marmara Güzel Sanatlar da OYS (O zamanlar vardi) puanina gore ogrenci almisti o bolume. Ertesi sene etekleri tutusmus sekilde eski sisteme (yetenek sinavi) döndüler. Bende hatirliyorum aramizda uzayli gibi dolasiyorlardi. Bu is icin dogru/yanlis sistem konusuna girmeyecegim (ki bence kasik yetenek sinavlarida, OSS sistemide fazla zorlama). Herkes sectigi dalda basarili olabilir gercekten istegi ve azmi varsa.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bu tür bölümlere öss puanı ile öğrenci almak bence çok yanlış. Öss puanı ilede bu işi hakkikaten yapabilecek insanlar girebilir. Ama yetenek sınavıda olursa bölüm içinde uçurumları engellemek daha kolay olur. Örneğin benim kendi bölümümde öss puanı olarak sınırda olan insanlardan çok var ama gerçekten tasarım konusunda çok başarılılılar. Bence bölüme çok büyük katkı yapıyorlar. Puan konusu o konuda çok iyi kapasiteye sahip olan insanlara bütün kapıları kapatmış olmuyormu?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yaratici beyni ve tasarimci gözü, formül bilgisine göre secmek yanlis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 OKy haklısın bence ama ben memnunum ailem hiç bir zaman izin vermezdi diğer şekline ve hep içimde kalırdı bana güzel oldu ama deidğin konuda çok haklısın :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bizimkilerde karşı çıkmıştı zamanında. Babam Eczacı, annem işletmeci olmamın hayalini kurarlardı. Ben de dershaneye gidiyor ayağına yatıp resim çalışırdım parkta, çay bahçesinde. Dolayısıyla annemin istediği oldu ve işlettim bizimkileri ;) Şaka bir yana daha önce dediğim gibi önemli olan bir şeyi gerçekten istemek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Kendimi bildim bileli bilg müh. liği dşünüyordum hatta o konuylada baya ilgiliydim programlama fln ama içimde bu kalmış demekki puanım güzel bi bilg müh yetmesine rağmen... :))[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Ehe, kız arkadaşımın istediği bölüm. Kesin giremiyecek var ya =P.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar