dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Hem bölüm uyansın, hem Tunca modluğunu hatırlasın diye, sony inadına bir magic oyunu çıkarıyor. Bu ay içinde çıkacak oyun, f2p olacak, ama tabii booster vs. alınacak, deste yapılacak, mtgo ın daha gelişmiş versiyonu gibi bir şey. http://www.magicthegatheringtactics.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 indiriyorum bakalım. 3d akson maksyon çok açmaz gibi gozuktu ama, HOMM tadında sanki aksyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Az biraz. Camp. combat kısmı homm tadında olabilir biraz, summon kısımları hariç. Ama duel lerde falan mtgo gibi olacak sanırım, sadece 3d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 guzel o zaman. bide kapatma opsynu verirlerse o civcivli grafikleri tam olur. 10 saat goblinin gidip treant kesmesini izlemek istemem. ha bi sengir gidip wurm kesiyosa onu da izleyebilirim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Hızlandırılabiliyor sanırım animasyonlar, deneme şansım olmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bu arada, şu anda çok fazla şikayet var fiyatlarla ilgili, baya insan çok pahalı buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 giriyorum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sfsdf bug var gruntulerde, oyun sahnesi gozukmuyo pembe mor çizgilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 oyun fena beta duruyo. çooook eksik, hata ve degistirilmeis gereken sey var. magic altyapısı kullanarak baska bisey yapmislar yani. alismak icin zaman lazim. oynicaksam ben gene planeswalkersa devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Ayarlarlar ya, mtgo yerine bunu getirmeye çalışacaklarsa mecburlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Magic The Gathering Tactics gayet güzel SONY iyi iş çıkarmış. Install yaptım ve 3-5 gündür takılıyorum. Canımı sıkan tek şey turnlerin çok yavaş olması ihtiyar oyunu gibi geliyor bu aralar. Ayrıca yarım saat kart seçen mallar da cabası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 kesilikle netten para harcayacagım bi oyun degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Para harcanmaz evet, default gelen goldlar ve daily ile gelen gold lar ile ah dan tek tek kart alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar