LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Selamlar. ID olarak kullandığımız mail adresin değişme ihtimali var mı bir şekilde? Bilen varsa makbule geçer.
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Valla wowdan hatırladığım kadarıyla ya olmuyodu ya da kimliğini falan filan bi sürü şeyi adamlara maille veya faxla yolluyodun. Gerçekten gerekmiyosa baya meşakatli bi işti.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=29685&parentCategoryId&pageNumber=1&categoryId=3536 ?
Tempest Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Şifreyi değiştirirken gözüme takılmıştı var sanırım öyle bi seçenek.
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 E o zaman bi hacklerlerse varını yoğunu kaybedersin bu sistemde, çok saçma diil mi?
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mum_Chamber said: http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=29685&parentCategoryId&pageNumber=1&categoryId=3536 ? Ağbi o hesaba bağlı e-mail, hesabın kendisi değil. Şirketten çıkma durumum var. Mail sağlam olsun diye şirket mailini vermiştim. Şimdi durumlar biraz çalkantılı, işten ayrılırsak bir de SC2 hesabını kaybetmeyelim. Bir şey olmaz biliyorum da. Tedbir işte.
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Ya vakit kaybetmeden bi ticket aç, onlardan öğren oluyomu olmuyomu diye. Zaten çok geç geliyo cevap, hemen aç bence.
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 oluyor ben support'a mail attım (web formu doldurdum) bütün bilgileri verdim, "wow accountum da bu accountda wow dan tanıdıgım insanlarla konusmak istemiyorum privacy vs" dedim, çok makbule geçer başka maile geçirirseniz dedim, cdkey secret soru-cevap falan yazdım. 2 gün sonra diger mailime taşımışlar. sadece bütün friendlist gitmişti.
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 acount amnagement içinden menülerden birinin içinde var,gizli sorunun cevabını bilmen lazımdı sanırım,ben değiştirmiştim,problemsiz 5dk sürmemişti
Öne çıkan mesajlar