soulberry Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 haggard, apocalyptica, emyprium gibi klasik müzik öğelerini bariz bi şekilde kullanan gruplar arıyorum. aslında içinde distorsiyon olmayacaksa neden rock/metal parantezi açtığımı da bilmiyorum. yani öneriler biraz rock/metal dışına da kayabilir evet. mesela nightwish güzel gruptu(r), onda da bol bol koro vesaire partisyonları bulunur ama yukarıda saydığım gruplarda olan spesifik bir şeye sahip değil. işte o "şey" i tanımlayamıyorum ve o şeye sahip gruplar istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 epica eklenebilir listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 estatic fear - a sombre dance albümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tabi ki therion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Aradığın tam olarak : Trans Siberian Orchestra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 transsiberian da iyidir. almora diyim son olarak bwahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 therion demeye gelmiştim denmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar