Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut çalışanlar...

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

ben de 3 ay kadar süredir spor salonuna gitmekteyim menunum tabi pek bir gelişme elde edemedim ama heralde daha biraz erken bi de biraz yanlış da yapıyor olabilirim bazı şeyleri gene de insan kendini biraz daha iyi hissediyor spor yaptıkça nolursa olsun rahatlatıyor...
şimdi okudum butun topici şöyle kısım kısım cevap vereyim bildiğim kadarıyla ve hocalarla muhabbetlerde geçtiği kadarıyla... öncelikla hap toz sıvı amino çeşitleri var sıvı olan kana hemen karışıyor hemen etki veriyor ama pahalı ve biraz da sakat yani ben oyle düşünüyorum ben hap kullandım bir ay kadar pek bi etki etmedi burdan da aminoyu en az 2-3 boyunca kullanmak gerektiğini çıakrtabiliriz ha bunların bi de mg leri var 1000 lik 1500 luk 2500 luk diye gidiyor 9000 e flm kadar çıkanı varmış galba çok fena etkisi var bunların ama gene pahalı ve gereksiz yuklenme olabilir karaciğere o yuzden sakat bunlar da... protein tozuna gelince bu da protein veriyor sute karıştırıp içiliyor spordan bi once bi sonra yarım saat kadar haplar da oyle alınıyor zaten... işte toz biraz daha kısa sureli kullanımlar için ideal heralde amino hap daha guçlu tozdan sanırım ama toz kısa surede etki gosterebiliyor 2-3 hafta gibi oyle duydum en azından salondaki arkadaşlardan... aslıdna hap da 2-3 haftada etki eder dedi ama pek bi etki gormedim... creatin flm gibi şeylere geldimizde istiyorsanız alın ağırlıkta artırmanıza faydası olur bunun bi 15 20 kilo farkettiriyormuş ama biraz zararı var sanırım goze alacaksınız...
evde olur mu bu iş diyenler için evde olur tabi ama ciddi ciddi yaparsanız olur ve gene dumbell bar tarzı şeyler alınmalı eve de ama en guzeli salona gitmek... daha sağlıklı olur...
yaş konusunda da 18 19 yaşından once başlamayın derim ben sağlıklı değil çok başka spor yapın yani 19 yaşına kadar...
şimdi benim bi sorum var ben de gobek ve kalça kısmında yağ var biraz bisiklet koşu cardio flm yapıyorum 20 dakka kadar bacak hareketleri flm da var... her gun de mekik flm o ayrı ztn mide bölgesinde ama hiç değişim olmadı bu 3 ay içinde bu bölgelerde sizce neyi yanlış ya da eksik yapıyorum bir fikri olan var mı dietime mi değişiklikyapmak lazım yani anlamadım olayı ne gobek eriyor ne de bacaklar ve kalça sıkılaşıyor hiçbiri değişmedi hala aynı, bu acaip moral bozuyor bende şu an zaten azmimi en çok baltalayan bu iki bolge... sizce nerede yanlış vardır?
bir de haler tarzı hareketlerde boynuma çok yuk biniyor bunu nasıl engellerim yoksa boynumu sakatlıycam bigun diye korkuyorum...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi birader cardio yapmalısın kilo vermek istiyorsan.
Cardio yu ya sabah kalktığında aç karnına ya da antremandan sonra yap.Daha faydalı olur.Tabi antremandan önce ısınmak amaçlıda icra edebilirsin.Cardio da önemli olan belli bir kalp atış sayısına ulaşıp onu orada 12-20 dk arasında bir sürede tutmaktır.220-yaşın. %70(60) ile kalp atış sayını bulabilirsin.cardio için koşabilirsin,bisiklet sürebilirsin,yüzebilirsin istediğini yaparsın.
Kalçadaki yağları ise glute kickback denilen bir hareket var,onunla eritebilirsin. O olmadı One-Legged Cable Kickback
falan yapabilirsin.
Şimdi hangi hareketlerde boynuna yük bindiriyorsun?SÖyle istersen ona göre açıklama yaparız.
Eğer kilo veremiyorsan diyetinde bir sorun olabilir,hareketleri tam veya yeterli yapmıyor olabilirsin.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bi arkimin soyledigine gore vucutta 3 farkli kas warmis(kalp kasi duz kas falan deil kirmizi kaslardan) biri bodycilerinki gibi guce falan yariyomus biri unuttugum bir baska seye biri de kondisyona yariyomus diye soyledi. Body yaparak yaptigimiz kaslar kondisyon kaslarimizdan body kasina donusuyormus, ama kondisyon yapmak istedigimizde ise bu kaslar bir daha kondisyon kasina donusmuyormus, oncelikle bu dogru mu bilen war mi?(zira sirf bu yuzden 1 ay kendi ewimde body calisirken biraktim calismayi)
2. Benim kalca kismimda fazla kilolarim war ama bunlar yag deil de kas seklinde. Bildigim kadariyla kaslar yagdan daha zor eritiliyor arkadaslardan biri bunlari eritmek icin bi hareketin ismini soylemis bunun nasil yapildigini da soyleyebilir mi?
3. Ya benim kas yapmak gibi bir problemim yok zira tanidiklarimin 2 ayda yaptigi kasi ben garip bir sekilde 2 haftada yapiyorum(mutant miyim neyim) Kalca disinda kilo da almiyorum, gobekten falan kilo alsam bile hic calismadigim halde bunlar kendiliginden aninda kasa donusuyorlar(ya da kiloyu direk kas halinde aliyorum tam bilmiyorum nasil oluyor). Gene de bir turlu gogus kasi yapamiyorum daha dogrusu gogus kismindan kilo alamiyorum, acaba gogusten nasil kilo alirim?

Sorularimdan herhangi birinin cevabini bilenler yardimci olurlarsa sevinirim.

Saygilar ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 22 Ağustos 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
Şimdi birader cardio yapmalısın kilo vermek istiyorsan.
Cardio yu ya sabah kalktığında aç karnına ya da antremandan sonra yap.Daha faydalı olur.Tabi antremandan önce ısınmak amaçlıda icra edebilirsin.Cardio da önemli olan belli bir kalp atış sayısına ulaşıp onu orada 12-20 dk arasında bir sürede tutmaktır.220-yaşın. %70(60) ile kalp atış sayını bulabilirsin.cardio için koşabilirsin,bisiklet sürebilirsin,yüzebilirsin istediğini yaparsın.
Kalçadaki yağları ise glute kickback denilen bir hareket var,onunla eritebilirsin. O olmadı One-Legged Cable Kickback
falan yapabilirsin.
Şimdi hangi hareketlerde boynuna yük bindiriyorsun?SÖyle istersen ona göre açıklama yaparız.
Eğer kilo veremiyorsan diyetinde bir sorun olabilir,hareketleri tam veya yeterli yapmıyor olabilirsin.

ya kilo vermek değil benim sorunu belli bir bölgedeki yağları eritip o bölgenin sıkılaşmasını sağlamak işte karın ve kalça bölgesi bende de bu sıkılaşmasını istediğim bölge ona gore çalışıyorum yaptığım hareketler var hani boyle duz oturup bacaklarını takıp yukarı kaldırıyorsun ağırlık o var sonra ter yatıp arka diz altından güç verip ağırlık kaldırıyorsun o hareketler var senin dediğin hareketler nasıl bişi biraz açar mısın? cardioya gelince de 20 dakika bisiklet yapıyorum genelde bazen de koşma ama 3 ay gibi bir suredir gidiyorum salona hadi birz göğsüm kollarım gelişti de bu dediğim bölgelerde hiç bi değişiklik yok... bu da canımı sıkıyor boşuna yapıyormuşum hissi veriyor ve kötü bişi bu sonuçta adamı spordan soğutuyor bir süre sonra... yani bişeyi yanlış mı yapıyorum yoksa daha erken mi nedir anlamadım gitti...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

1.si bi basketbol hocası söglemıstı basket boy uzatmaz boyu uzun olanlar basket oynar dıye
2.si 10 gun de kullanılmayan kaslar erımeye baslar
(kanıtlamak ıcın bılgının kaynagını soglemem yeter sanırım bogazıcı unıversıtesı molekuler bıyolojı we genetık bolumu proflarından bırı dedı)
3.sü ben 2 sene boyunca ewde tek basıma hıc bı alet olmadan kendı capımda şınav we mekık calıstım sınav gunde 50 fln yapınca cok guzel oluyor bı ara cosmustum 10 sınavı 8.7 sn de cekmıstım
4.body mı fıtness mı ??toplam 6 ay body e gıttım aynı salonda fıtness yapanlarda wardı bırlıkte gıdıyordum benım body arkadasımın fıtness kartı wardı aynı agırlıkla aynı aletle aynı sekılde hareket yapıyoduk bı o halter yoktu fıtness da ben body de de halter yapmıodum sadece kart farklıydı
5.body yada fıtness yada herneysee bıseyler yapmak lazım bel kaslarını kuvvetlendırmek lazım yoksa bel fıtıgı cok tehlıkelı bel bolgesı yagları da cok tehlıkelı hem spor mutluluk hormonunun salgılanmasını saglıyor hemde vucut yoruldugu ıcın tam bı uyku
cekılıyor ruhsal yonden de ınsanı gelıstırıyor
saygılarım la 17 yasında bırı ))))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
Sosyal ağlarda paylaş

Basketbol boy uzatır...
Beden hocan saçmalamış, gerçi burda benim gibi spor konusunda gayet amatör bir insanın bu konu üstüne eğitim almış biriyle boy ölçüşmesi komik ancak, basketbolun boy uzattığı gayet açık ve nettir, yaptığın hoplama zıplama ve devamlı yukarı erişme gayreti omurgalarını uzama yönünde mi desem artık etkiliyor, aynı şekilde küçük yaşta halter yapmak da omurgalarına baskı yaparak boyunun uzamasını yavaşlatıyor.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...