Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: darkwingduck, 16 Ağustos 2004 01:12 tarihinde demiş ki: sports internationala falan giden varmı body için. bu işi nefis yapıyolar. görevlilerine hap diyosun sana amino asit ve protein deposu toz içeceklerden en ucuza getiriyolar.. bazı eczanelerdede satılıyo bu tür şeyler yanlış hatırlamıyosam ama pahalıya geliyo zararlı bi yanı varmı peki?[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu O 55 bin sosisliden biri. İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 gainfast türü şeylerin bir zararı yok ama haptan kastın stereoid felansa bilinçsiz alırsan ömründen yersin başka birşey değil.yaşın 30 larda değilse ve bi acelen yoksa extra şeylere baş vurma bence.onları yarışmaya katılanlar alıyo.3 sene yaptıysan zaten bu tip bilgileri duymuş olman lazım , 3 sene hiç bulaşmadıysan şimdide bulaşma derim.doğal yollardan hallet olayı , en önemli etken ise beslenme , doğru beslenme çalışmanın etkisini %100 arttırıyor.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bu tür yerlerin aylık üyelik ücreti ne kadar?.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hiç bilmiyorum ama hap almak aklımdan geçmedi hem ben böle iyiyim.[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu O 55 bin sosisliden biri. İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Lixad, 16 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: bu tür yerlerin aylık üyelik ücreti ne kadar?. yerine göre değişio ist de daha pağalı izmirde daha ucuz öle kaliteli yerler var dandik yerler var.[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu O 55 bin sosisliden biri. İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 mesela izmirde sports international var.orda dolar bazında aylık 200 300 arası değişiio dolar tabi ama cok kaliteli yerr[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu O 55 bin sosisliden biri. İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ortalama zayıflayıp vucudumu şekle sokmamı sağlıyacak bir yer ne akdardır. İzmirdeyim bu arada önerebileceğiniz yer varmı?. boy&kile 1.84&90 bu fazla kilolar deli ediyor beni.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yok o kadar veremem çoook fazla benim için yaa aşırı fazla hatta.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 valla bende düşünüyorum.. boy 1,85 civarı emin değilim kilo 90 varım herhalde göbek konusunda benden büyük göbeği olan adamlara hamburger ısmarlıyorum zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ne kadar sürede ne kadar zayıflarım düzgün biçimde onu mrk ediyorum ben bide[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 sorma ya bende 180 e 80 im göbek sux[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Düzenli bir programla 5ayda şekilleşmiş bir vucuda sahip olursun (arkadasım 5 ayda bu hale geldi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Göbek bir erkekte olmazsa olmaz bir şeydir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bodye git izmirde dolu body yerleri var cok ucuz ben 3 senedir yapıorum boyum=1,92 kilom 93 94 arası gidip geliyor bady herşeye iyi gelio hem gobek ertip hem forma sokuor hemde kas geliştiriyor.[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu o 55 bin sosisliden biri -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 amino asitler ve proteinler kas yapısını geliştirir bunun ilk başta hiç bi zararı yok taki yaşlanana kadar insan vücudunun iflas etmesini çabuklaştırır afazla spor insan spor yapmak için değil yemek yeyip sicak bir yere türemek için bu doğada hüküm sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 2 ayda falan şekle girmeye başlıyor vücut... Herkese öneriyorum fitness... Body değil de fitness çok lazım yani... Bir kere mutlu oluyor insan her gün eve gelip rahat rahat uyuyunca onu bırakın göbek eriyor yavaş yavaş, bir de bol bol zaman harcıyorsunuz bilg. başında göbek büyütmektense...[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jo3y Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Lixad, 16 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: bu tür yerlerin aylık üyelik ücreti ne kadar?. bursadayım. benim gittiim 1 ay 30 2 ay 50 3 ay 60 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Arkadaşın dediği gibi proteinin şimdilik bize bi zararı yok... Ama kaçınılası bişey varsa o da hormondur...yoksa protein dediğin yararlı bişey...kullanın kullandırın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bu arada doğruluğunu bilmediğim bir bilgiyi sizinle paylaşayım(anet haber grubundan c/p yaptım): "alkol boş kaloridir direk yağa dönüşür enerji olarak kullanılmaz fakat sanıldığı gibi alkol direk kalorisinden dolayı kilo yapmaz alkol karaciğeri saptırır ve karaciğer erkekteki testosteronu ostrojene çevirir ve yüksek ostrojende bel ve göğüs bölgelerinde yağlanmaya sebep olur yani alkolun asıl kilo aldırma sebebi hormonaldir.artı yağlı kişilerdeki aromataz denilen maddede yüksektir aromotazda testesteronu ostrojene çevirir. testesteron erkeğin kas ve yağ oranınnı belirleyici bi unsurdur. dışardan alındığında ise yüksek aromatazdan dolayı ostrojene çevrilir. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 !.87 boy ve 70 kilo ağırlığım ile 0 gram yağım ve kaslı atletik bir vücudum var dövün beni :P[signature][hline]Ben bir Half-Fiend im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Yüzlerce mekik çekmeden göbek eritilir mi? evet eritebilirsin( ben pek mekik çalışmadan fazla kilolarımı attım). ama şekil vermek için twist ve mekikler şart. biz ne desek boş burda. iyi bir salona git ordaki hocalar sana uygun bir program verirler. ps: Llama daha ne öğrendikki :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ben öyle salona falan gitmek istemiyorum, evde nasıl kas yapabilirim?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Size bildiğim kadarıyla şoyle açıklayayım Çalışmadan 1 saat veya 45 dakka felan once fazla olmamak şartıyla makarna ,pilav veya tok tutması açısından haşlanmış patates ve benzeri yiyecekler yiyebiliriz . önemli : Ama sakın zeytin domates gibi kabuklu ve kabuğu zor eritilen maddeler yemeyin bunarrı eritmek guc olur. Çalışmaya başlamadan once antreman yapıyoruz vucut ısınsın kaslar haraketlenmeye başlasın.Eğer antreman yapmassanız kaslarda yırtılma, kalbin aniden durması gibi felaketler başımıza gelmesin. Antremanla açılışı yaptıktan sonra kas haraketlerine başlıyoruz kaslar yanana kadar çalışabilirsiniz tabi eğer yeterli derecede antreman yaptıysanız bu arada nefes almak da cok onemlidir. Mesela vucuda yuklenirken nefesinizi verin sonra alın örnek olarak dumbell i kaldırırken vucut zorlanır o zaman nefes veriyoruz indirirken de alıyoruz.Eğer çalışırken bunu yapmassak kalp durur aniden. Neyse çalışmamız bitti diyelin ondan sonrada eve gidip harcadığımız karbonhidratların yerine yenilerini koyuyoruz ki çalıştıklarımız boşa gitmesin yoksa sıklaşan kaslar yeniden açılır ve eski haline doner. işte bunun için kaybettiğimiz karbonhidratları yerine koyacağız ki bunlarda yeni kaslarımız olsun Benden bu kadar eğer hatalarım yanlışlarım veya eksiklerim varsa duzeltin seviniri. Bu arada bende çalışıorum :) Pati Body Building Team[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 2 verince ideal olacam.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: weroqsheth, 16 Ağustos 2004 12:44 tarihinde demiş ki: Neyse çalışmamız bitti diyelin ondan sonrada eve gidip harcadığımız karbonhidratların yerine yenilerini koyuyoruz ki çalıştıklarımız boşa gitmesin yoksa sıklaşan kaslar yeniden açılır ve eski haline doner. işte bunun için kaybettiğimiz karbonhidratları yerine koyacağız ki bunlarda yeni kaslarımız olsun Benden bu kadar eğer hatalarım yanlışlarım veya eksiklerim varsa duzeltin seviniri. Bu arada bende çalışıorum :) Pati Body Building Team Simdi bende tatilden dondum bi kac ay gideyim diorm. bu sene yatili kalirsam daha bi zor olcak vakit bulmam ama eve gelirsem o iste once makarna ye flm fln yapmak kolay olur. bi de seyi sorcam gelince k hidrat al demisin. hangi besinlerden alinir? ne tavsiye eder body ciler. Istatisklerimi verim :D Yas : ekim 87 doumlym Boy: 185 cm +/- 2-3 cm olablr tam bilmiorm Kilo : 78-82 arasinda deisorm en son 78.5 tum 3 hafta evvel gobek de var . bira gobegi gibi olmasa da war. Omuzlarin genislii flm fena deil aslinda bnm. sincik gobegi eritip azcuk da kas yapmak istiom zati ben. ole o resimlerdeki gibi deil. hafif baklava baklava olsun yeter. bi de form da kalak. Neyse simdi ben ist/b.evlerde oturuom. ist avp yakasinda mumkunse de bana yakin bi semtte hoca we donanim olarak kaliteli nereler war fiyat ort kaca dir ? aylik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar