Dargath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Merhaba Arkadaşlar, Dün aldığım CE içinden game cardlara bakarken bir tanesinin kazınabilir oldugunu gordum ve kazıdım bir şifre verdi bu şifre ne işe yarar nasıl kullanılır? item re. kısmına girdim bu şifreyi battle nette ama geçersiz oldugunu söyledi ne yapmam gerek li? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Gönder bakim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ordan olmadıysa oyunda pet code girilen abileri dene. o da olmazsa bana gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Pet kode girilen abiler nerdedirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Eskiden Orgrimmar'da fishing trainerın yanındaydılar, belki şimdi de oradadırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 haala fishing trainer'in yaninda, fakat havuzun icinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yok oda kabul etmıyor bu işi blen yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kartın üstünde yazıyodur ne yapılacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/927073582 Şöyle bir problem var devam eden, ama orada blue postta verilen link US serverları için sadece sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Dargath said: Merhaba Arkadaşlar, Dün aldığım CE içinden game cardlara bakarken bir tanesinin kazınabilir oldugunu gordum ve kazıdım bir şifre verdi bu şifre ne işe yarar nasıl kullanılır? item re. kısmına girdim bu şifreyi battle nette ama geçersiz oldugunu söyledi ne yapmam gerek li? Kartın üzerinde yazan (alt kısmında) adrese gidip redeem et önce kodu, sonra sana başka bir kod daha verecek, o kodu bir yere not alıp Booty Bay'e git sonra. Orda Landro'yu görüceksin zaten, kodunu redeem etmek istediğini söyleyip Wrathgate'i seçip Landro's Gift Box'ı seçiceksin ve kodu yazıcaksın. Random bir TCG dalgası çıkıyor kutunun içinden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Vere Vere çicek verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ben de booty bay dicektim. vanillanın en nefret ettiğim mekanı. laned olsun oraya asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar