zgrw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Notebook'u parçalamak istiyorum, anakarta ulaşmam lazım. Bütün parçaları söktüm, sadece cd sürücüsünü sökemiyorum bir türlü, internette de cd sürücüsü hariç her parçanın nasıl söküleceğine dair şeyleri buldum. CD sürücüsünü nasıl çıkartabileceğimi bulamıyorum. Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Genelde arka tarafindan 2 vide ile tutturulmus oluyor onlar. Bir kac farkli modelde o sekilde sokmustum. Hatta onu tutan parca da cd/dvd-rom ustunde sokulup yer degistirilebiliyor farkli marka ve modellerde hep ayni sekle/kaliba sahip olsunlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 gizli vida vardir, dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 istiyosan parçala abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar