GrandFather Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 arkadaslar tum herseyi dogru yaziyorum buna ragmen su hatayi veriyo Credit card rejected, but due to system problems. kafayı yicem bilen bi arkadas varsa yardim ederse cok sevinicem lutfen worldcart(mastercart) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bu kadarcik ingilizce den anlamayan oyuna hic girmesin, git baska oyun oyna single oyna, bunu oyna diye zorlayan yok seni[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Adonay - Eededo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ingilizcemin senden iyi oldugu kesin ben burda bi soru soruyorsam yardım edebilecek insanlara soruyorum senin gibi yazı yazmak icin ingilizce iki kelime ogrenip biseyler anladaıgını sanan vede hic birseyden anlamayan insanlara deil deil bos laf ediyosun ne yazdıgını bilmiyosun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bu arada sana batıyomu! bu oyunu ister oynarım ister oynamam sanane kardesim milletin derdi seni geriyomu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bak senin aslinda bu linke takilman lazim, yanlis yerdesin : http://paticik.012.com[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Adonay - Eededo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ayse teyzesi guzelim bluz cart diye gitti...[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar