kavurma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bu yazıyı dinlemek isteyenler; http://www.facebook.com/video/video.php?v=421140858771 Yalnızca okumak isteyenler; Gidilen yol bitmiş, zifiri karanlığın sonsuz ışığı altında devam eden bu seyahat bir süredir sıkıcı geçiyordu zaten.. Buluşulmuş bir aşk vardı; gözlerimdeki buğular kurumadan önce.. Bir bardak çay içtim, kan gibi kırmızı idi içine dolan sözler ve çok acı idi şeker niyetine küfürle karıştırılmışçasına.. Sustum, içtiğim her yudumda sadece sustum ve gözlerimi zifiri karanlığın en kör noktasına koydum.. Yalnızca düş kurdum.. Tıpkı üzerime atılan ilk toprak gibi ve devam eden enkaz yığını.. Göründüğünü yansıtmalı insan, tıpkı ölüm gibi açık ve net.. Gözlerindeki korkuyu yaşamalı beklide veya doğduğu anda sahip olduğu ağlamaklı ifadeyi taşımalı hayatının son 15 dakikasında dahi olsa.. Yerinden oynasa bile mütemadiyen bir sarhoşluk sayesinde tüm dünya kolonları, açık ve net olmalı insan olgusu.. Alakasız bir konu üzerinde tartışmalı birey, bilgisizce ve son derece argo kullanaraktan.. Körü körüne.. Terk-i diyar eylemeli insan şayet koşmaktan yoruldu ise.. Kaçmaktan, ağlamaktan ve bıkmaktan bıkmış bir halde sıfırın son hanesini de büyük bir cömertlik ile tüketti ise.. Yaşamaktan korkmalı her canlı, kaybedilecek bir gurur ise yok etmeli hiç kuşku duymadan.. Sıkılacak bir kurşun ise; sıkılmalı en pervasız tavırla ve sevinmeli lisan.. Ölümü barındırdığından dolayı kelam hanesinde.. Sınırın birde diğer tarafını görmeli, çaresizliğin avuçlarına sımsıkı sarılmışçasına.. Bir bardak çay içtim, kan gibi kırmızı idi.. Tanışılmış bir yalnızlık vardı, şehrimin çöplüğündeki buhran başlamadan biraz önce.. Yürümeli ayaklar, yalnızlığın korkunç hapsinden kurtulmak amacıyla.. Ağlamalı gözler, aciz dilin konuşamadığı, cümleleri seslendirmek adına.. Ne bir ses gelmeli karşıdan nede bir tavır.. Beklemeli kalp, sabretmeyi bilmeli, sonunda hüsrana uğrayacağının farkında olsa bile.. Karşılık olmadan sevmeli insan, doya doya.. Onu düşündüğünü söyleyerek değil hissettirerek belli etmeli kimi zaman..
Öne çıkan mesajlar