throine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 milenyum çocuuyum ben internette ikinci el ya da sıfır ürün satmakla başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 SeaGle said: SeaGle said: 6-7 yaşlarımda başladım dükkanımıza gitmeye. O gün bugündür her yaz tatilinde çalışırım bizzat dükkanımızda. 15 tatillerde de. Bu arada kendi dükkanımız deyince çok şirin durmuş da, en pis şartlarda başka birinin yanında çalışsam daha rahat olurdu sdfg aha aynı böyle benim çalışma hayatım. bide 5-6 ay kadar bir giyim mağazasında çalıştım part-time olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 SodomVsGomore said: SeaGle said: SeaGle said: 6-7 yaşlarımda başladım dükkanımıza gitmeye. O gün bugündür her yaz tatilinde çalışırım bizzat dükkanımızda. 15 tatillerde de. Bu arada kendi dükkanımız deyince çok şirin durmuş da, en pis şartlarda başka birinin yanında çalışsam daha rahat olurdu sdfg aha aynı böyle benim çalışma hayatım. bide 5-6 ay kadar bir giyim mağazasında çalıştım part-time olarak. aynen ben de 8 yaşımdan beri iki sene öncesine kadar özellikle yazları bütün arkadaşlarım tatildeyken sabahın 7sinde uyanıp dükkana giderdim yerler güzel bir süpürür dükkanı temizlerdim bir sürü amele işi de yapmışımdır, sürekli eminönüne kapalı çarşı taraflarına giderdim. o mercan yokuşuna da az küfretmemişimdir. içten içe babama da sinirlenirdim herkes havuzda denizde ben sürünüyorum ulen derdim ama iyi ki gitmişim çalışmışım diyorum en basitinden paranın ne kadar zor kazanılan bir şey olduğunu küçük yaşta kavramış oldum o yüzden her zaman uyanık olmaya kazıklanmamaya çalıştım elimden geldiğince. ama tabi hayat işte en iyi öğretmen tecrübedir, kazık yiyceksin ki kazık yememeyi öğrenesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar