_Spartacus_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mum_Chamber said: midgame'e uzayip da zergin kaybettigi mac oldu mu bugun?Bugünkü maçlardan bile "Zerg OP" diyecek bir şey arıyorsunuz ya ne diyeyim :D
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 zerg op demek icin yazmadim ben onu, direkt early pressure'la aldilar hep oyunlari, o yuzden seyettim. zerg op ama o ayri =)
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 mum seni de hep kkonuşurken görüyoruz. yarınki lombak cup için wild cardın var bi tane. katılmak istersen adam atıp seni alırım yani hehe
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 olm ben oyundan anlamayip cok konusan adamlardanim. goldum lan zaten, ne cupi mupi =) git ladder kas derler bana katilirsam. hem bizden gecti bu isler. coluga cocuga karisiyorum artik, hand-eye coordination sifir, 30apmle de olmuyor =)
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mum_Chamber said: olm ben oyundan anlamayip cok konusan adamlardanim. goldum lan zaten, ne cupi mupi =) git ladder kas derler bana katilirsam. hem bizden gecti bu isler. coluga cocuga karisiyorum artik, hand-eye coordination sifir, 30apmle de olmuyor =) Hıncal gibi yani. Oda futbol oynamamış ama futbol uleması.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Oymanq said: Mum_Chamber said: olm ben oyundan anlamayip cok konusan adamlardanim. goldum lan zaten, ne cupi mupi =) git ladder kas derler bana katilirsam. hem bizden gecti bu isler. coluga cocuga karisiyorum artik, hand-eye coordination sifir, 30apmle de olmuyor =) Hıncal gibi yani. Oda futbol oynamamış ama futbol uleması. hincala hakaret bu
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mum_Chamber said: Oymanq said: Mum_Chamber said: olm ben oyundan anlamayip cok konusan adamlardanim. goldum lan zaten, ne cupi mupi =) git ladder kas derler bana katilirsam. hem bizden gecti bu isler. coluga cocuga karisiyorum artik, hand-eye coordination sifir, 30apmle de olmuyor =) Hıncal gibi yani. Oda futbol oynamamış ama futbol uleması. hincala hakaret bu Hıncal Uluç'un amatör seviyede bile futbol oynayamayacağını düşünürsek :)
Öne çıkan mesajlar