knockout Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya bu doom3 denen oyun cok sıkıcı geldi bana.aynı ortam da geçiyo oyun. heP karanlık aynı senaryolar( ikide bir ışık sonmesi ve zombiş çıkması gibi ) ama grafikler cok kalite olmus. makinayı baya kastı. benim sistem amd 2500 powcolor radeon9600xt 512 ddr 120gb 8mbcache hardisk ile high detail hafiften kastırıyo. ben derim ki daha rahat oynamak istiyorum o zaman bi amd 3200 radeon9800xt(daha da abartıp x600) 1gh ram yeter. ama oyun belli bi yerden sonra sıkıyo soyliyim. Farcry dan daha fazla zevk almıştım.. HL2 yi sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ne kadar sıkıcı elinle göstersene? :) bunu herkeze derim fitil olurlar :D diyo abi uncalıdan lara cok para tutar taxiyle ne kadar tutar elinle göstersene lol cocuk sinir oluo bana :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hl2 çok daha güzel olacak,doom3 başta iyi güzelde hep karanlık mekanlar hep karanlık insan birazda rahatlayacağı,açılacağı yerler istiyor.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Apache, 26 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: hl2 çok daha güzel olacak,doom3 başta iyi güzelde hep karanlık mekanlar hep karanlık insan birazda rahatlayacağı,açılacağı yerler istiyor. kesinlikle !!! benim de demek istediğim bu. john carmak amcamız kafayı kesin karanlık mekan ve enteresan yaratıklarla bozmuş. la insan ağaç mağaç ot börtü böcek falan koyar. ruhum sıkıldı... :D bi tane açık mekan yok.. sadece binalar arası geçiçte bi hava soluyoz , onda da gaz maskesi ile dolaşıyoz.. :D HL rullaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar