Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Yardım

yvodet

Öne çıkan mesajlar

Warhammer'a tekrar başlamak istiyorum.Yanlız çok fazla sorunla karşılaştım.
1-Eski hesabımı onaylattım.Ama active değil.Nasıl active edebilirim.

2-Cd'yi yükledim.War patch'de hata veriyor.Patch'in sürümünü yükseltin diyor.Patch yükledim olmadı.Oyunu sildim.Tekrar yükledim.EA forumundan baktım orada da ödeme yapın hesabınız avtice olsun sonra siteden game client inidirin oda premium hesaba yükseltsin diye yazıyor.Sitede game client yok ,Endless Trial account var.Onu indirdim çalışmadı acaba ödeme yapdığım halde de patch çalışmama gibi sorun olurmu.

3-Avrupa versiyonu olan cd'ler yükleme yapamıyor.Ne yapmam lazım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Buradan PC Game Cilent'ı indireceksin. Nedense bende Cd'den kurulum yaptığımda çalışmamıştı. Linkte full sürümü mevcut.

Accounta girdiğinde sana 14-Day Re-Enlistment Bonus vermesi gerekiyordu zira bana verdi. Maganement'i kurcala biraz, belki sorun çözülür. Bonus'u aldığında hesabın active olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

14 günlük Bonus'mu aldım.Fakat oyuna Master account'la giremiyorum sonundaki EUR yazınca kabul etmiyor.Acaba ödeme yapınca Master accountum değişecekmi sonundaki EUR kalkıcakmı.Character Transfer'de LVL40 Witchelf''imi Karak-Norn'a transfer etmek istiyorum orada da Karakterinizin LVL11 'den aşşağı olması gerekli diyor.Şimdi eski oynadığım server'a transfer olamayacakmı.

Şimdi Neyapmam lazım.Anlayışınız için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Vay arkadaş, sende de bitmek bilmedi şu sorunlar... :)

Şimdi 14-Day Re-Enlistment bonus'unu aldıysan oyuna girebilirsin. Tabi cilent & patchlerde bir eksik, sorun yoksa. Account adının hemen ardına '' _EUR '' koyman gerekli, eğer sadece EUR koyuyorsan kabul etmez. Yani alt çizgi var arada, onu unutma.

Karakter migration hk. bir fikrim yok, daha önce kullanmadığım bir servis.
Sosyal ağlarda paylaş

O dediklerini yapmıştım.Benim anlatmak istediğim siteye bağlanırken sorun yok.Sorun oyunu oynamak için master account'U kullandığımda sondaki _EUR yi kabul etmiyor.Fakat 2.açtığım Trial account ile oyunu oynayabiliyorum.Birde bizim indirdiğimiz Streaming Client .Streaming boş bırakıp standart client yüklemeye çalıştığımda client %50 gelince kendiliğinden sonlanıyor. Oyunu daha satın almadım alırsam standart client ozamanmı yüklenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Patch'i yükledim.Oyunu oynamak için master account'umu girdiğimde kabul etmiyor.İkinci açtığım trial account ile oynayabiliyorum.

Master account'un sonundaki_EUR sorun çıkartan.Ben Warhammeronline sitesine bağlanmaktan bahsetmiyorum.Oyunu master account ile nasıl oynarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...