yvodet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Warhammer'a tekrar başlamak istiyorum.Yanlız çok fazla sorunla karşılaştım. 1-Eski hesabımı onaylattım.Ama active değil.Nasıl active edebilirim. 2-Cd'yi yükledim.War patch'de hata veriyor.Patch'in sürümünü yükseltin diyor.Patch yükledim olmadı.Oyunu sildim.Tekrar yükledim.EA forumundan baktım orada da ödeme yapın hesabınız avtice olsun sonra siteden game client inidirin oda premium hesaba yükseltsin diye yazıyor.Sitede game client yok ,Endless Trial account var.Onu indirdim çalışmadı acaba ödeme yapdığım halde de patch çalışmama gibi sorun olurmu. 3-Avrupa versiyonu olan cd'ler yükleme yapamıyor.Ne yapmam lazım.Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvodet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Karak Azgalda Guild'ım vardı .Oyuna başlayamadığım için Guild'ım kapanmışmıdır. Guild Adı: HealDavid Kurucusu: Yvodet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Buradan PC Game Cilent'ı indireceksin. Nedense bende Cd'den kurulum yaptığımda çalışmamıştı. Linkte full sürümü mevcut. Accounta girdiğinde sana 14-Day Re-Enlistment Bonus vermesi gerekiyordu zira bana verdi. Maganement'i kurcala biraz, belki sorun çözülür. Bonus'u aldığında hesabın active olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvodet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Saol Marv yükledim .Giriş yaptım fakat şimdi de bekleme yapıyor.Acaba aylık ödeme yapacınmamı yükler.14 günlük süreyi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvodet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Cd'yi sildim .Tekrar yükledim .Şimdide Patch başlattığımda your internet connection appears to be operating too slowly for optimal streaming performance.Would you like to disable streaming diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvodet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Yüklediğim halde patch çalışmıyo.Ne yapmam lazım başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Dostum, sil cd'den yüklediğin cilentı. Verdiğim linkten, War Launcher'ı indir. Launcher kendi download yapar. Yukarı da yükledim, şimdi de bekleme yapıyor demişsin de 5 gb patch 9 dk. da inmez, tabi ki bekleme yapacak. Launcher cilent'ı indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvodet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Saol Marv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvodet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Yükledim .Ben sabırsızlık edip beklememiştim.Yardımların için teşekkürler Marv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvodet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 14 günlük Bonus'mu aldım.Fakat oyuna Master account'la giremiyorum sonundaki EUR yazınca kabul etmiyor.Acaba ödeme yapınca Master accountum değişecekmi sonundaki EUR kalkıcakmı.Character Transfer'de LVL40 Witchelf''imi Karak-Norn'a transfer etmek istiyorum orada da Karakterinizin LVL11 'den aşşağı olması gerekli diyor.Şimdi eski oynadığım server'a transfer olamayacakmı. Şimdi Neyapmam lazım.Anlayışınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvodet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Oyunu indirirken sürekli kesilme yaşıyorum ve kaldığım yerden değil tekrar baştan yüklemeye başlıyor.Stream'i es geçiyorum.Trial yüklemek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Vay arkadaş, sende de bitmek bilmedi şu sorunlar... :) Şimdi 14-Day Re-Enlistment bonus'unu aldıysan oyuna girebilirsin. Tabi cilent & patchlerde bir eksik, sorun yoksa. Account adının hemen ardına '' _EUR '' koyman gerekli, eğer sadece EUR koyuyorsan kabul etmez. Yani alt çizgi var arada, onu unutma. Karakter migration hk. bir fikrim yok, daha önce kullanmadığım bir servis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvodet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 O dediklerini yapmıştım.Benim anlatmak istediğim siteye bağlanırken sorun yok.Sorun oyunu oynamak için master account'U kullandığımda sondaki _EUR yi kabul etmiyor.Fakat 2.açtığım Trial account ile oyunu oynayabiliyorum.Birde bizim indirdiğimiz Streaming Client .Streaming boş bırakıp standart client yüklemeye çalıştığımda client %50 gelince kendiliğinden sonlanıyor. Oyunu daha satın almadım alırsam standart client ozamanmı yüklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvodet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Patch'i yükledim.Oyunu oynamak için master account'umu girdiğimde kabul etmiyor.İkinci açtığım trial account ile oynayabiliyorum. Master account'un sonundaki_EUR sorun çıkartan.Ben Warhammeronline sitesine bağlanmaktan bahsetmiyorum.Oyunu master account ile nasıl oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ethelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hocam biraz geç bir cevap olucak büyük ihtimalle problemi zaten çözdünüz fakat bu problemi yaşayacak diğer eski oyuncular için çözüm basit şifrenizi değiştirmeniz gerekiyor sonra 14 günlük bedava hakkınız ile oyuna girebiliyorsunuz bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar