zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 öhöm system(.....) olayaı bilgisayarınızın dilinde "devam edtmek iç......." yazısı verir ekrana . inanmayan denesin[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 "system" bir api değildir onun içinde bir dll'ye bağlıda değildir. system("pause"); tam olarak şu nu yapıypr stdout'u kendi konsolumuz olarak ayarladıktan sonra şunu çağırıyor.. "C:WindowsSystem32cmd.exe /c pause" system komutunun asıl hedefi dos uygulamaları tabii win32consol app'lerde abuk bir durum oluyor... x.exe + | +----cmd.exe gibi.. [Bu mesaj Criminal2 tarafından 27 Ağustos 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: zgrw, 26 Ağustos 2004 16:29 tarihinde demiş ki: ya bu zaten sadce hello yazmak için giriş seviyesi . gelişmiş kod yazacalk olsam zaten böyle yazmamki . class kullanırım falan :) ama hello nasıl daha kısa yazılır onu bilmiom :) demek istediğim senin bunu sadece polemik yaratmak için kullandığındı... neyse fazla konuşmak bana yaramıyor...[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben polimik yapmaya çalışmıom . ama istiosan sen ona inanabilirsin . system olayında haklı olabilirsin . bunu zati tesadüfen bulmuştum . tam olarak nedir bende bilmiom . tek bildiğim programı durdurduğu .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar