Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herşey çok güzel de ... (c++)

xarion

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar c++ ortamlarına akayım dedim ve deitel in kitabını aldım...
herşey iyi güzel çalışıyorum fakat bir problemim var..
kod yazıyorum ama ÇALIŞTIRAMIYORUM....
borland c++ 6.0 yüklü, ms visual 6.0 yüklü yazdığım kod çalışmıyo!!!
son çare dedim ben mi yanlış yapıyorum deitel in registered - official sitesinden kitap için exampleları indirdim.... OLMUYOR!..
konu ile ilgili yardımcı olmak isterseniz ICQ numaram 191324402
yardımlarınız için şiimdiden teşekkürler....

[Bu mesaj Black_B tarafından 25 Ağustos 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende microsoft visual studio 6.0 yüklü . Yalnız şöyle bir sorunu var onun . Compile etmeden execute edersen , dll error veriyor :) ( halbuki normalde execute basıncada oto compile yapıo :lol: ) . belki senin sorununda böle bişeydir ?[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vc++6 da yeni bir project yaratırken console application ı seç diğerleri çalışma için uygun olmaz. hatta boş bir project de yaratmasın simple application diye bir seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam orda hazır bi hello word geliyo onu editle.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben sorunu şu şekilde özetliyeyim size..
typical hello world açıyoruz
run diyoruz
herşey gusel exe bile oluşturuyo ama bişey yok :) exe ye iki tıklıyosun bi şey açılmıyo =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

yok hayır ben sorunu onladım . sen exe dosyayı yartıyorsun ama bilgisayar onu durdurmuyor . yani o dosyalar çalıştırlır ve işi bitince otomatik kapanır . kısaca helklo yaqzıyor ve kapanıyor ama sen görmeyeceğin kadar hızlı oluyor . onları görmek için execute işlemini compilerı yaptıracan o açacak ondan bakancan . yada programın en altına return 0; dan önce

system( "pause" ); yazıodun oluyordu .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 26 Ağustos 2004 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

compiling...
asd.cpp
D:asdasd.cpp(9) : error C2065: 'system' : undeclared identifier
Error executing cl.exe.

asd.exe - 1 error(s), 0 warning(s)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

#include "stdafx.h"
int main(int argc, char* argv[])
{
printf("Hello World!n");
system( "pause" );
return 0;
}

code bu şekilde
include altına #include ekleyincede olmadı çalışır durumda bi typical hello world code u yazsana =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

öhöm bu bana c gibi geldi ?
c++ da o kod şöyle yazılır

#include
#include
using namespace std;
int main()
{
cout<<"Hello World!n";
system( "pause" );
return 0;
}[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 26 Ağustos 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

microsoft visual c++ ile çalışıyorum şuan borland yüklü değil
ama onun kendi typical hello world u idi =)
ya bu dedinde olmadı bizde mi sorun var bi sölesenize c dünyası bizi istemiyo herhalde[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl olmaz ya ben çalıştırıp yazdım :lol: yukardaki kodu aynen yazınca çalışıo . ama sen neye yazıon . ms c++ 6.0 kullanıosan new dediğinde c++ source file seçeceksin . başka bişi seçiosan olmaz :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Sosyal ağlarda paylaş

ya biz console application açıyoduk ya biri ole bişey dedi bizde böle yapmaya çalıştık olmadı herneyse dedin gibi olunca oldu teşekkürler =))[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!

[Bu mesaj wildpervert tarafından 26 Ağustos 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya console aplication açınca bir kaç şey daha yapman gerekio :) açar açmaz yazamazsın :) . direk kod yazmak için bunu kullan . onu header file yazmak için kullanmak gerek :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 26 Ağustos 2004 15:18 tarihinde demiş ki:
öhöm bu bana c gibi geldi ?
c++ da o kod şöyle yazılır

#include
#include
using namespace std;
int main()
{
cout<<"Hello World!n";
system( "pause" );
return 0;
}

polemik yaratmak için bende çok güzel c,c++,asm
mixed kodlar var.
onları vereyim sana 10-25 sayfa yazarsınız.
boşuna böyle kasma....[signature][hline]www.asmworm.com
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu zaten sadce hello yazmak için giriş seviyesi . gelişmiş kod yazacalk olsam zaten böyle yazmamki . class kullanırım falan :) ama hello nasıl daha kısa yazılır onu bilmiom :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Sosyal ağlarda paylaş

CString microsoft'un üfürükten teyyaresi. ansi c++ la alakası yok stl deki normal string i kullanın.
#include le ekliyordun sanırm.

ayrıcana hello word yazmak içün cstring e ne gerek var anlamadım ki?

eğer vc++ kullancaksan msdn i de mutlaka kur msdn siz windows programı yazılabilemez. şu an kullandığım bilgisayarda yüklü değil o yüzden söyleyemiyorum, system fonksiyonunun hangi header ve lib de olduğunu msdn den görebilirsin.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

system("pause"); nedir ya ? Ben ilk dafa duduyorum. (Yok böyle bişi) Ek olarak windows programlamasıylada alakası yok.

Bence hata bu. Okuduğun kitapdaki yazarın kendi kütüphanesidir o.

bunun yerine scanf("n"); koy eğer programının beklemesini istiyorsan.[signature][hline]Kyrnn Online - Owner, Lead Developer
Game Developer
Zamanında M.A.D. Orcun olarak bilinirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...