xarion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 arkadaşlar c++ ortamlarına akayım dedim ve deitel in kitabını aldım... herşey iyi güzel çalışıyorum fakat bir problemim var.. kod yazıyorum ama ÇALIŞTIRAMIYORUM.... borland c++ 6.0 yüklü, ms visual 6.0 yüklü yazdığım kod çalışmıyo!!! son çare dedim ben mi yanlış yapıyorum deitel in registered - official sitesinden kitap için exampleları indirdim.... OLMUYOR!.. konu ile ilgili yardımcı olmak isterseniz ICQ numaram 191324402 yardımlarınız için şiimdiden teşekkürler.... [Bu mesaj Black_B tarafından 25 Ağustos 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bende microsoft visual studio 6.0 yüklü . Yalnız şöyle bir sorunu var onun . Compile etmeden execute edersen , dll error veriyor :) ( halbuki normalde execute basıncada oto compile yapıo :lol: ) . belki senin sorununda böle bişeydir ?[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 vc++6 da yeni bir project yaratırken console application ı seç diğerleri çalışma için uygun olmaz. hatta boş bir project de yaratmasın simple application diye bir seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam orda hazır bi hello word geliyo onu editle.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Microsoft Visual C++ 6.0 yönetir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 arkadaşlar ben sorunu şu şekilde özetliyeyim size.. typical hello world açıyoruz run diyoruz herşey gusel exe bile oluşturuyo ama bişey yok :) exe ye iki tıklıyosun bi şey açılmıyo =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yoksa aciliyorda senin pc cok hizli oldugu icin aninda acilip kapaniyormu?[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 +1 variable gir programın sonunda variable bir şey kaydetmeği dene o zaman durmak zorunda nasıl olsa[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yok hayır ben sorunu onladım . sen exe dosyayı yartıyorsun ama bilgisayar onu durdurmuyor . yani o dosyalar çalıştırlır ve işi bitince otomatik kapanır . kısaca helklo yaqzıyor ve kapanıyor ama sen görmeyeceğin kadar hızlı oluyor . onları görmek için execute işlemini compilerı yaptıracan o açacak ondan bakancan . yada programın en altına return 0; dan önce system( "pause" ); yazıodun oluyordu .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 26 Ağustos 2004 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 gralsın bap =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 eheh olsun okadar :) boşuna c++ dan sınıf 3.sü olmadım ben demi :lol:[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 dur olmadı :D system( "pause" ); da hata var sanırm[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hmm ne error verdi #include yazsana başa bi sanırım bunuda yazmak gerekiodu[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 26 Ağustos 2004 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 compiling... asd.cpp D:asdasd.cpp(9) : error C2065: 'system' : undeclared identifier Error executing cl.exe. asd.exe - 1 error(s), 0 warning(s)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 #include using namespace std; yazsana başa bi sanırım bunuda yazmak gerekiodu[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 26 Ağustos 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 #include "stdafx.h" int main(int argc, char* argv[]) { printf("Hello World!n"); system( "pause" ); return 0; } code bu şekilde include altına #include ekleyincede olmadı çalışır durumda bi typical hello world code u yazsana =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 öhöm bu bana c gibi geldi ? c++ da o kod şöyle yazılır #include #include using namespace std; int main() { cout<<"Hello World!n"; system( "pause" ); return 0; }[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 26 Ağustos 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 microsoft visual c++ ile çalışıyorum şuan borland yüklü değil ama onun kendi typical hello world u idi =) ya bu dedinde olmadı bizde mi sorun var bi sölesenize c dünyası bizi istemiyo herhalde[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 nasıl olmaz ya ben çalıştırıp yazdım :lol: yukardaki kodu aynen yazınca çalışıo . ama sen neye yazıon . ms c++ 6.0 kullanıosan new dediğinde c++ source file seçeceksin . başka bişi seçiosan olmaz :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya biz console application açıyoduk ya biri ole bişey dedi bizde böle yapmaya çalıştık olmadı herneyse dedin gibi olunca oldu teşekkürler =))[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! [Bu mesaj wildpervert tarafından 26 Ağustos 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya console aplication açınca bir kaç şey daha yapman gerekio :) açar açmaz yazamazsın :) . direk kod yazmak için bunu kullan . onu header file yazmak için kullanmak gerek :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: zgrw, 26 Ağustos 2004 15:18 tarihinde demiş ki: öhöm bu bana c gibi geldi ? c++ da o kod şöyle yazılır #include #include using namespace std; int main() { cout<<"Hello World!n"; system( "pause" ); return 0; } polemik yaratmak için bende çok güzel c,c++,asm mixed kodlar var. onları vereyim sana 10-25 sayfa yazarsınız. boşuna böyle kasma....[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya bu zaten sadce hello yazmak için giriş seviyesi . gelişmiş kod yazacalk olsam zaten böyle yazmamki . class kullanırım falan :) ama hello nasıl daha kısa yazılır onu bilmiom :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 CString microsoft'un üfürükten teyyaresi. ansi c++ la alakası yok stl deki normal string i kullanın. #include le ekliyordun sanırm. ayrıcana hello word yazmak içün cstring e ne gerek var anlamadım ki? eğer vc++ kullancaksan msdn i de mutlaka kur msdn siz windows programı yazılabilemez. şu an kullandığım bilgisayarda yüklü değil o yüzden söyleyemiyorum, system fonksiyonunun hangi header ve lib de olduğunu msdn den görebilirsin.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hello için gerek yokç system("pause" ); için gerekli[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 system("pause"); nedir ya ? Ben ilk dafa duduyorum. (Yok böyle bişi) Ek olarak windows programlamasıylada alakası yok. Bence hata bu. Okuduğun kitapdaki yazarın kendi kütüphanesidir o. bunun yerine scanf("n"); koy eğer programının beklemesini istiyorsan.[signature][hline]Kyrnn Online - Owner, Lead Developer Game Developer Zamanında M.A.D. Orcun olarak bilinirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar