Alpawhezen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Öncelikle bi java ödevimle ilgili aşırı acil bi durumum var, yarın geceye kadar halletmem gerek. bi saatten fazla almaz javayı çok iyi bilen birisi hatta yarım saatte halleder diye düşünüyorum. Date class var author var 4 tane class içinde array ile içeriği kelime stringlerini aratmayla ilgili bi class yazılıcak. hatta 10 dakkanızı bile alabilir geleceğim söz konusu bu kadar hafif bi görev için. Paypal ile gönderirim anında karşılığını. ilgilenenler öm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Abi dur dur olay hallolmadıysa, ben java bilmiyorumda öğrenirim böle hemen 2 dk'da var mı bildiğin pdf sayfası, search engine, falan böle hani okumalık, öğrenmelik şimdi heyecan yaptım bide yarım saat 40 euro hani öğrensem ben bu java'yı sen bana sürekli böle iş miş verirmisin, c++ da öğrenirim, web site falan da yapıyorum ben, arada photoshop falan da açarım, birde basketbol oynuyorum, elektro gitar çalıyorum, süper gözleme yapıyorum hemde. Beni seç, beni seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Deathblade said: Abi dur dur olay hallolmadıysa, ben java bilmiyorumda öğrenirim böle hemen 2 dk'da var mı bildiğin pdf sayfası, search engine, falan böle hani okumalık, öğrenmelik şimdi heyecan yaptım bide yarım saat 40 euro hani öğrensem ben bu java'yı sen bana sürekli böle iş miş verirmisin, c++ da öğrenirim, web site falan da yapıyorum ben, arada photoshop falan da açarım, birde basketbol oynuyorum, elektro gitar çalıyorum, süper gözleme yapıyorum hemde. Beni seç, beni seç. haahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar