Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bayadır beklediğim bir oyundu. Kapalı beta kayıtlar başladı. Tarayıcı tabanlı oynanabildiği gibi oyunu bilgisayara indirip de oynanabilecek. Güzel bir oyun çıkacağını düşünüyorum. 7 Aralıkda başlıyor kapalı beta. Başvurmak isterseniz adres bu. http://www.ceironwars.com/index?lang=tr Ayrıntılara site üzerinden ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ss bulamadım ya ss yok mu ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 lan bi de şöyle bişey buldum ceiron gezegeninde geçen hükümran senfoni oyunu?? http://hso.mynet.com/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Oyun sıra tabanlı, kendi beyliğinizi yönetiyorsunuz. Diğer beylikleri vergiye neyin bağlayabiliyorsunuz. SS için değilde savaş sistemi için facebook da ceiron arena var ona bakabilirsin. Grafikler baya baya iyi. HSO nun gelişitirilmiş hali bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tırtlığından şüphe etmeyeceğim tek oyun özür dilerim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 2 gün sonra bakıcaz hacı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Başladı kapalı beta, benim gayet hoşuma gitti. Grafikler filan baya baya iyi olmuş, animasyonlar filan çok iyi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 beta icin ayrı bısey yaptınızmı uye olup basvurdum ama bısey gelmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Ben 1 aralıkta başvurdum ertesi gün açıldı hesap betaya. Şöyle bir genel görüntü vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Pati hiç yüz vermemiş oyuna. :D Açık beta başladı bir iki ss verim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar