BaaL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 şimdi bu sorun bende 5 aydır falan var. çok aradım taradım artık sonra pes ettim. şimdi gene gerekti. sorun şu : skype da arama yapınca pc reset atıyor. ramlerimi 2-3 farklı mem-test den geçirdim sorun yok. anakartımla ilgili hiç bir sorunm yok. bilgisayarımın son 1 senede göçmüş/takılmış/reset atmış/sıcaklık yüzünden reset atmış/kapanmışlığı yok. süper stabil çalışıyor. bazen 15 gün açık oluyor hala oyun oynamaya devam ediyorum en ufak sorun yaşamıyorum. ama skype açıp arama yapınca çat gidiyor. java-flash-msn-skype-.net framework-anakart driver-sound chip driver çekip çekip kurdum kaldırıp "mı acaba?" diyerekten. bi değişiklik olmadı,ses ayarlarından bi sorun yok, mic çalışıyor düzgün ventte sorun yaşamıyorum. 5.1 creative ses sitemiyle kullanıyorum. gugıl da aradım taradım buna benzer sorunlar hep alakasız şeyler çıktı anakartım : Gigabyte GA-P31-DS3L (sıcaklıklar düzgün) ramler : kingston 2x 2gb 800mhz cpu : e8400 (overclock var bu arada 3.6ghz de ama bi sorun yarattıgını sanmıyorum keza fan güzel en kastıgı anda 50 derece gördüm max, 38 40 larda calısıyor) ekran kartı: bfg gtx285 oc fu bi fikri olan varsa her türlü fikre açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 audio driver sorunu olabilir belki? skype forumlarinda bakindin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 os bilgileri de lazim. skype versiyonu da ise yarar. birde baska voip programinda problem olup olmadigini test etmen isleri kolaylastirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://www.oldversion.com/Skype.html 2.5 veya 2.6 lardan biri ile denesene 3.0 ların ses ve video surucu problemi var.Skype kandisinde hata var. Sende değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 skype forumlarına baktım bişey bulamadım reset vs diye arataraktan, bir sürü şey var ama benimki ile alakasız. windows 7 32bit 4.x versiyonuydu diye hatırlıyorum. şimdi şu son çıkan yeni versiyonu çektim bi daha deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 v3 le alakali genel bir problem oldugunu ben de biliyorum. v4 henuz kullanmadim ama v3 e gecmeden itibaren en son 2.x versiyonunu edinirsen (2.6.6 galiba) daha iyi olur. en azindan denemek icin. kurulumlar arasi eski driverlardan kurtulmak icin ccleaner ile temizlemek mantikli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bizimde arkadaş skype'ı son sürüme update ettikten sonra bir sorun var diye sürekli 2 snde bir atıyodu konuşmadan, eski sürümü çekti sorun halloldu. Denmiş mi bilmiyorum ama eski sürümü çekip dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar