Odeon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://www.bedavatvizle.com su sitede yayinlari wmp uzerinden veriyolar fakat sag click yapilamadigindan kaynak ipsini alamiyorum.ayrica tam ekranda seyredilemiyor malesef.ipleri bulup kendi listemi olusturmak istiyorum wmp ile. mumkunmudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ntv için; mms://85.111.3.55/ntv izlemek istedigin kanalın sayfasını aç kaynagı görüntüle orda src:" link " kısmından adresi kaydet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 onu yaptimda acilmiyor iste o mmsler mms://85.111.3.55/ntvspor bunu veriyor mesela ntvsporda ama acilmiyor wmp ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 valla ben ntv nin verdigim linki denedim acılıyor belki sürekli değişiyordur ordaki kaynak linkleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ntv acildi hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 galiba cok abanmislar o yuzden acilmiyor ntvspor. mac bitsin bide ole denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Baba topik açıklayıcı değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar