stingbull Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Louies said: ya siktirin gidin allah aşkına siz adammısınız sizin gibi adamların forumun ta anasını avradını sikeyim ben...hepiniz cocuksunuz aptal saptal tiplersiniz . pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi adam haklı delirtmişsiniz sddfgsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Esh said: demin telefoncu arkada$imla konu$tum, dedim biz ne suc i$ledik de adam rage oldu? dedigi tek $ey $u: 3g ler 600 e gidiyor 3gs lerin allahi 750-800. acik ve net. 950 liraya bu forumda 3gs i satamazsin, anca enayinin birine okutursun. enayi de burada olmaz genelde. o telefoncu arkadasına da söyle o da siktirsin gitsin 750 800 TLmiş o yuzden 950- 1000 gecen hafta 1100 isteyenenini gördüm... telefoncu degilmi hepsi aynı bi telefoncuya gidersin cihaz satmak icin faturası varmı der ? sen yok dersin ozaman almıyoruz der... ama ikinci el telefon satarken fatura bi ise yaramıyo abi genpadan garantisini sorgularız der... kısacası bsg ( bi siktirin gidin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 esh tum aggro yu kendine almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar