satoo89 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 veterinerden açık olarak satın alınan (yani kiloyla) yavru köpek mamaları veya normal mamalar ne kadar sağlıklı bilen var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 sağlıklı olabilir de olmayabilirde bunu tek cevapla nasıl yazabiliriz? bi kere açık mamanın nerden geldiğini bilmiyoruz içeriğini bilmiyoruz markasını bilmiyoruz nasıl yorumlayabiliriz? belki kaliteli bir mamai belki değil? müneccim değiliz. diğer mamaların da sağlıklı olup olmadıgını nerden bilebiliriz? marka belirtmemişsin içerik belirtmemişsin. bizi de düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 henüz ismini duyurmamış bi markaymış ismi aklımda eğil şu an yeni çıkmış kuzu etli bir mama.. chappiden daha iyi bunu öneririm dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 niye ismi duyulmamış bi marka mama kullanmak isteyesin ki? biraz nette araştır kaliteli mamaları araştır duyulmuş nedir ne değildir bilinen mamalardan al veterinerin, onun bunun tavsiyelerini boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 chappiden daha iyi deyince aldım bende yoksa chappinin açık kiloyla satılanıda vardı almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bazı bilindik markaların büyük paketlerini ufaltıp satıyorlar, daha hızlı gidiyor diye. Veteriner hekim tarafından hayvana özel bir mama önerilmediği sürece hayvanın hangisini beğeniyorsa o mamayı yedir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 veterinerlerın bır kısmı açılmıs,patlamıs kalıtelı mamaları dokme alıp satıyorlar.bunlardan alınması bence cok ıyı hem ucuz hem kalıtelı.diğer turlu almazdım yerınızde olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 almayın abi ucuz mama falan 3 kuruş daha fazla verin içiniz rahat etsin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 aldığım kuzu etli mamanın kilosu 7 lira normal mi yoksa ucuz mu :S ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar