gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 her an her an kusabilrim şu an ya ben ne yiyorum da böyle oluyorum anlamıyorum ki akşama kadar düzelmem lazım ama geçmiyo saatlerdir naapmam lazım yardım edin :(
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 boğazını parmakla kus. İçeride tutma.
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 napae said: Kaç gündür evden çıkmıyosun? eve girdiğin mi var diye sorsaydın daha iyi olabilebilebirdi hala geçmiyor lanet olsun ya nane limon falan da yok kusmak da istemiyorum pff
napae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Hee ben evden çıkmıyorum diye midem bulanmıştı ondan sordum sdfghj
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 dagasfhasfas öğrenci olmak zor azizim, bir limonum bile yok :(
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 insanin midesi evden cikmiyor diye bulanir mi ya
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 napae said: Hee ben evden çıkmıyorum diye midem bulanmıştı ondan sordum sdfghj O.o
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bişi olmaz zehirlenmişin, kuscan geççek. ben zehirlenince otomatikman kusuyorum, hayvanlarda böle yapar hep. böeggğĞ..
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 3 arkadaşım marlboro layt içiyodu akabinde 3'ünde birden sabahları mide bulantısı kusma falan geyiği yaşanmaya başladı. Sigarayı değiştirdiler şimdi sağlamlar. Ne sigara içiyosun bilemiyorum ama sigaradan olabilir.
Öne çıkan mesajlar