Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 aletin çıkardığı sese bir ben güldüm galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Fistan said: napıyoruz? 14 yaşında oldugumuz için OHAHA KADIN HİNDİ DÜDÜGÜNE SAKSO ÇEKTİ MUAHAH diye gülüyor muyuz? programda söylenenleri anlayacak kadar ingilizceniz bile olmadan şöyle girişimlerde bulunmasanız..... http://media.tumblr.com/tumblr_kvcj7r8oCH1qzblea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 teach me your best english sen kimsin bu arada? ingilizce masal anlatmamı ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 14 yaşında heralde alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Daha önce ismini duymadığı üyeye rage dolu ardarda iki mesaj..... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Jaxx said: Daha önce ismini duymadığı üyeye rage dolu ardarda iki mesaj..... :( senin adına üzücü tabi :( ........................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Fistan said: napıyoruz? 14 yaşında oldugumuz için OHAHA KADIN HİNDİ DÜDÜGÜNE SAKSO ÇEKTİ MUAHAH diye gülüyor muyuz? programda ki adamlar ve bunu yapan kadın bile güldü.Kaç yaşında gösteriyorlar? 14 olmadıkları kesin. komik video işte... ''sakso'' ile ilgisi olması gerekmiyor kemanı ağızıyla çalmaya çalışsa da gülerdi herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Fistan said: napıyoruz? 14 yaşında oldugumuz için OHAHA KADIN HİNDİ DÜDÜGÜNE SAKSO ÇEKTİ MUAHAH diye gülüyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 herkes hindi cagirmayayarayan düdügün nasıl çalıştıgını biliyor demek ki. Agıza alınmaz olum o! Sallayarak ses çıkaracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 synthesizer said: http://www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4 olağanüstüyaa çok begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Fistan said: Jaxx said: Daha önce ismini duymadığı üyeye rage dolu ardarda iki mesaj..... :( senin adına üzücü tabi :( ........................................ 3 olmuş. hayır bir de karşılık verebilse, kendince birşeyler yapmaya çalışmış onu bile becerememiş bir de editlemek zorunda kalmış. bu kadar içerlenceğini bilseydim birşey yazmazdım, tamam geçti geçti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 heheh 14 Asla vazgeçmez bak 4 oldu editte var.off tam senlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Gün geçmiyor ki paticikte bir başlık daha kişisel tartışmalara kurban gitmesin... Dipnot: Oğlom yabmayın,etmeyin, siz kardeşiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 e abi başka nasıl 27k mesaj kassın adam ama sen de yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yani... akıl var mantık var biraz düşünür insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Fistan said: herkes hindi cagirmayayarayan düdügün nasıl çalıştıgını biliyor demek ki. Agıza alınmaz olum o! Sallayarak ses çıkaracaksın Adam orada demedikçe bilmiyordum.Haftasonları ava çıkıyoruz sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yani... ben biliyordum daha önceden ama sanki herkes sallayarak ses çıkardıgını bilirmişcesine kadının hareketine gülüyor, onu eleştirdim, yayındaki adamların muhabbetleri dahil. normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 birbirinize sataşçak yer aramayın yahu, gülün geçin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Fistan said: yani... ben biliyordum daha önceden ama sanki herkes sallayarak ses çıkardıgını bilirmişcesine kadının hareketine gülüyor, onu eleştirdim, yayındaki adamların muhabbetleri dahil. normal yani. ama başta adam yaparak gösteriyor ve açıklıyor titreterek diye. sorun şu ki programda ki tek kadın olduğu için biraz küçük düşmüş kadın.adamların orda gülmemesi lazımdı profesyonel olarak tabi.bizim gülmemizde bir sakınca yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 alışmış hatun ne yapsın. gördüü herşeyi azına alıyo demekki. mikrop falan kapamasa bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar