Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Aşkına Bıktım bu spyware ve virüslerden

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

ya makina bilmem kaç kere gitti tamire virus yuzunden en sonunda hiç bi siteye girmez oldum nerdeyse girmesin diye ama scan ettim gene girmiş spy.wiss.h trojan ya çıldırcam nasıl engellerim bunu ya nod32 var anti virus bilgisayarcı yuklemi gayet de iyi aslında ama spyware sanırım bu virus gene girmiş biyerden of bu spysweeper dediniz şey iyi midir ramden yer mi nasildir?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Ne virus nede spy konusunda girişi onleyecek program kurulu değil bilgisayarımda, sadece temizlemek için varlar. Sen dikkatli olmadıkça onlar her türlü korumaya rağmen girerler.

Web sitelerine girdiğin zaman sana evet/hayır soruları sorar, her zaman hayır de.
Artık bir çok program bilgisyara kurulduğundan beraberinde bir tomar spy getiriyor. Bunlara çok dikkat etmelisin.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

anti virus var da spy koruması yok ama spyları da buluyor galba neyse bu spy sweeper demişsiniz iyi midir? nasildir performansi etkiler mi nedir ne değildir bi de zaten hayır diyorum onlara :) email bile kullanmıyorum artık nerdeyse...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

simdi bu isin ticaretini yapip para kazanan biri olarak sana sole soyliyim

ben kendi websitelerimde ziyaretcilere soruyorum istermisin diye hayir derse 24 saat icinde bir daha sormuyorum ha peki diyceksin sen beni sallamadan yukleyebilirmisin

buyuk cevap geliyor
EVET:)

sen evet veya hayir demene gerek kalmadan istedigim activex i sak diye makinene yukleyebilirim sadece pencerenin acik olmasi yeterli.

evet bu windowsta bir acik ve bazi serefsiz siteler bunu kullaniyor
yapabilecek birsey yok acikcasi

insalar websitelerinde popup lari kapadikca yasakladikca o webstelerini isleten insanlarda daha agresif yontemlere basvurmak zorundalar.

said:
Qui, 17 Ağustos 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
Ne virus nede spy konusunda girişi onleyecek program kurulu değil bilgisayarımda, sadece temizlemek için varlar. Sen dikkatli olmadıkça onlar her türlü korumaya rağmen girerler.

Web sitelerine girdiğin zaman sana evet/hayır soruları sorar, her zaman hayır de.
Artık bir çok program bilgisyara kurulduğundan beraberinde bir tomar spy getiriyor. Bunlara çok dikkat etmelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 17 Ağustos 2004 22:47 tarihinde demiş ki:
said:
Qui, 17 Ağustos 2004 22:25 tarihinde demiş ki:
spy için ad-aware

farkettiğim kadarıyla spy-sweeper'ın daha çok spy buluyor.

Evet spy-sweeper ad-aware den çok daha iyi, bi spy programı çalıştığı anda seni uyarıyor ve sonra siliyor,şimdiye Kadar tek spy programını silemedi oda Roings search enchanment isimli spy programı,bilgisayar birden www.errorplace.com diye biyeri açıyo ardından 5-6 spy yükleniyo bilgisyarınıza,bu spyi silebilen bi spyware bulamdım anca xp ye format atınca düzeldi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 17 Ağustos 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
sen evet veya hayir demene gerek kalmadan istedigim activex i sak diye makinene yukleyebilirim sadece pencerenin acik olmasi yeterli.

Her tür underground siteye girmiş olmama rağmen, bilgisayarımdaki spy'ların sadece cookie'lerden ibaret olması enteresan.

Tabii explorer'ın yamalı bohça olduğunu unutmamak lazım.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:

höö ?!
evt eğer admin hesabı ile ie kullanıyorsanız ie'deki bazı açıklar sayesinde(ki artık herkesin dilinde çiklet...) web'deki *.exe uzantılı bir "Executable" dosyayı çalıştıyor.
AMA bu demek değil ki activex'leri çalıştıyor.
daha henüz öyle bir olayın bulunduğu duymadım.
Senin dediğin 1. olmasın ?
Çözüm:

Tek yapmanız gereken
Sağ Tuş->Farklı Çalıştır->Bilgisayar ve verimi yetkisiz program işlemlerinden koru
demek bitti :) :)[signature][hline]www.asmworm.com

[Bu mesaj Criminal2 tarafından 18 Ağustos 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar makinemde 3 aydır spyware var ve hiçbirini silemedim. Piyasadaki spyware programlarının hepsini denedim ama sinir oldum resmen kendi spyware lerini yükleyip bırakıyorlar. ad-aware de fasa fiso spysweeper mış spybotmuş hepsini denedim banamısın demiyo. Bana bir yol gösterin. Her explorer açtığımda karşımda sözde about:blank sayfası ama bilmem ereye yönlendirilmiş bir arama motoru vs vs çıldırıyorum.
Ne yapmalıyım?[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Bence spy sweeper adaware 2lisini kullanın bide cw shredder mıydı neydi oda cool websearch ve türevleri için birebir. Bende zamanında çok çektim bikaç script yardımıyla ben windowsu kapat diyorum o 3 programla scan ediyo çıkıyo bilgisayarı kapatıyo benim de içim huzur doluyo. Ohş[signature][hline][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 25 Ağustos 2004 19:07 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar makinemde 3 aydır spyware var ve hiçbirini silemedim. Piyasadaki spyware programlarının hepsini denedim ama sinir oldum resmen kendi spyware lerini yükleyip bırakıyorlar. ad-aware de fasa fiso spysweeper mış spybotmuş hepsini denedim banamısın demiyo. Bana bir yol gösterin. Her explorer açtığımda karşımda sözde about:blank sayfası ama bilmem ereye yönlendirilmiş bir arama motoru vs vs çıldırıyorum.
Ne yapmalıyım?
windows xp firewall u kapalı mı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

hmm strenc o dediğin bende var yeni girdi :p banada

gitmio bi türlü, ad-aware 6 pro nun son updateli versiyondaki ad-watch programı bunu bloklayabiliyor sürekli active automatic yaparsan.

ama nası bişiyse adwatch, explorer.exe ye 80mb ram harcatıyor bende, ben bi kapatıom bi açıom o yüzden.

sebebi temporary files içinde sp.html diye bi file var, o. siliyorsun editliyorsun geri gelio, adaware falan başka bişi bulmuyor çünkü hiç bir program.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...