Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TIAPLO!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:-)

biz diablo oynicaz 0 patchsiz gelmek isteyenler var ise özelden mesaj ile ip mi alabilirler cok tenks... 0 dan başlıcaz ben necro arkadaş amazon olcak bize pally fln lazım :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için;
http://www.pls.gen.tr
Mesaj tarihi:
niye peçsiz ulan 1.10 açın oynayalım güzel güzel işte[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:

pink metalse bende illithidim zaten
Mesaj tarihi:
Diablo 1 oynayalım anasını satayım yanlız bende ( Starcraft - Diablo - Diablo Hellfire - Warcraft 1 - Warcraft Tides of Darkness - Warcraft Expansion Set ) den Diablo yükleyebilrim bu yüklediğimle girebilirmiyim bilmiyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Ne zaman oynaacaksınız. Uzun zamandır oynamadım. Tek kişi sıkıcı geliyor ama multi eğlenceli olur. Paladin yada Sorc. olabilirim. Ama gece falan oynayacaksanız. Bu gece olmadığı sürece oynaaybilirim birde :) Arkadaştan gidip cdlerimi alacamda.
(Bu arada o screamer o Diablo'nun tadı olmaz ki. Tristam müziği bile olmaz onda. Bende var full Diablo ama orjinal değil. Battle-Net sakat iş gibi :))[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
  • Yeni Oluştur...