Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 :-) biz diablo oynicaz 0 patchsiz gelmek isteyenler var ise özelden mesaj ile ip mi alabilirler cok tenks... 0 dan başlıcaz ben necro arkadaş amazon olcak bize pally fln lazım :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Patchli olsaydı gelirdim yaf. Bana sildirmeyin siz patch leyin[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 niye peçsiz ulan 1.10 açın oynayalım güzel güzel işte[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hatta battle nete girelim diablo 1 oynayalim :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Diablo 1 oynayalım anasını satayım yanlız bende ( Starcraft - Diablo - Diablo Hellfire - Warcraft 1 - Warcraft Tides of Darkness - Warcraft Expansion Set ) den Diablo yükleyebilrim bu yüklediğimle girebilirmiyim bilmiyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abi patladı :) olmadı yaw neyse kısmet diablo 1 e acayip netten 4 kişi oynayasım var diablo 1 :([signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ne zaman oynaacaksınız. Uzun zamandır oynamadım. Tek kişi sıkıcı geliyor ama multi eğlenceli olur. Paladin yada Sorc. olabilirim. Ama gece falan oynayacaksanız. Bu gece olmadığı sürece oynaaybilirim birde :) Arkadaştan gidip cdlerimi alacamda. (Bu arada o screamer o Diablo'nun tadı olmaz ki. Tristam müziği bile olmaz onda. Bende var full Diablo ama orjinal değil. Battle-Net sakat iş gibi :))[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Lol bende winamp de Diablo dan starcraft a warcraft a kadar hepsini mp3 ü var merak etme :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 CD'yi bulsaydım gelip üzebilirdim sizi ehehe.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 diablo 1 de bende baya üzücü olabilirim mage ile .. (legit'im )[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar