Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Virtonomics (Browser) Ekonomi Similasyonu


Narcosis

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaslar,

Uzun ugraslarim sonucu aradagim oyunu en sonunda buldum. Oyun inanilmaz kapsamli 2 saattir oynuyorum aldigim keyfi size anlatamam. Suanda 2 tane free serveri var ve bunun yaninda aylik subscriptionli serveri da var ama o serverda 10 gunluk Free Trial veriyorlar. Oyunun basinda amcaniz geliyor size miras birakiyor ordan basliyorsunuz =) Benim icin bi oyunda icerik ve oynanabilirlik cok onemlidir ve bu oyunda ikiside en ust duzeyde diyebilirim. Denemezseniz cok sey kaciricaksiniz =)

--> http://virtonomics.com/mary/income/750112

Tanitim yazisi:

Virtonomics müdavimleri için iş yönetimi keyfini, sanal ortamda gerçekçi modellemelerle yaşatan bir oyun. Sadece bir oyun olmakla sınırlı kalmayan Virtonomics’i oynamaya başladığınız an göreceksiniz ki, bambaşka bir dünyaya doğru yolculuğa başlamak üzeresiniz. Virtonomics’de kullanıcılar; kendi şirketlerini oluşturabilir, iş geliştirme ve rekabet yeteneklerini sergileyerek, piyasa koşullarını doyasıya kızıştırabilirler.

Tabii tüm bu Virtonomics özellikleri işin yalnızca eğlence kısmı! Asıl haz iş geliştirme stratejilerinizi kıyasıya yarıştırdıktan sonra elde ettiğiniz; petrol kuyuları, otomobil fabrikaları, tahıl ve meyve tarlaları ve bankalar kazandığınızda ortaya çıkıyor.

Oyun başlangıcında her oyuncu hesabına belirli miktarda sanal para ekleniyor. Asıl heyecanın başladığı nokta tam da burası! Sanal paranızı azami dikkatle kullanmak, pazarlık ve yatırım kararlarınızı ince eleyip sık dokuduktan sonra ‘sanal’ hayata geçirmek başarıya giden yolu kilometre taşlarını oluşturuyor.
Şu an itibarıyla 17 sektörde (maden, tarım, finans, enerji vb.) ve 100’ün üzerinde çeşitlendirilen ürünle faaliyet gösteren sanal iş dünyası oyun severlerin kullanımına sunuluyor.

Size bir kactane de link veriyim kaliteyi gozlerinizle gorun:

PlayBBG Top 10 Best Economy Games: http://www.playbbg.com/features/top-10-business-economy-simulation-browser-based-games.html

Oyun Wikisi: http://wiki.virtonomics.com/index.php/Main_Page/?setlang=en

Iyi oyunlar =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...