Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Üniversite Yurtlarını Listeleyen(ankara için) site warmıdır yada bildiğiniz ankara üniversitesine yakın yurtların net adresleri.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Google a baktın mı?[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 googledan buldumda daha lazım çoook ama çok lazım. Bide Yurtlara kayıt olurken gerekli evraklar. Vede okula kayıt olurken gerekli olan evraklar.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yurtlar için gerekli olan şeyler üniverisite yurtlarının sitesinde yazar yurtları da google dan bulursun ancak bide üniverisitenin yurtlarını dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya ankara üninin hazırlık sınavı yokmu ? sınav çıkışında kapıya gelirler :) ( bizimkinde öle olmuştu . bi çıktım sınavdan elime 5-10 tane kağıtı tutuşturdular :) )[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 evet yaw bende eskişehiri kazandım yurtlar hakkında bilgi istiyorum ama bulamadık düzgün bi site bunlar hakkında... saygılarımla..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Dingaer, 26 Ağustos 2004 17:50 tarihinde demiş ki: yurtlar için gerekli olan şeyler üniverisite yurtlarının sitesinde yazar yurtları da google dan bulursun ancak bide üniverisitenin yurtlarını dene bence ya canım baktık heralde ekstradan bilgi toplamaya çalışıyorum güzelim hem sen niye bize gelip söylemiyosun bunlarıda gelip burda topicimin içine ediyosun... *+15 Blackstaff ile Dingear'in kafasına müdahalede bulunur.*[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... [Bu mesaj Zerokull tarafından 26 Ağustos 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 drittz bence direk eve çık[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: zgrw, 26 Ağustos 2004 17:52 tarihinde demiş ki: ya ankara üninin hazırlık sınavı yokmu ? sınav çıkışında kapıya gelirler :) ( bizimkinde öle olmuştu . bi çıktım sınavdan elime 5-10 tane kağıtı tutuşturdular :) ) yok ya heralde yane söylemediler bişi inşallah yoktur.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya benimde çankaya üni üninin kendi yurdu yoktu aradım hede hodo şu yurtlarrı oneriyoz dediler kızılayda okuyom ayıptır solemesi hz yi :D hemen orda yurtlar 3 tane verdiler telefon konuştum.. siz de bi üniyi arayıp sorun bence[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar