Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite Yurtları

Zerokull

Öne çıkan mesajlar

ya ankara üninin hazırlık sınavı yokmu ? sınav çıkışında kapıya gelirler :) ( bizimkinde öle olmuştu . bi çıktım sınavdan elime 5-10 tane kağıtı tutuşturdular :) )[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dingaer, 26 Ağustos 2004 17:50 tarihinde demiş ki:
yurtlar için gerekli olan şeyler üniverisite yurtlarının sitesinde yazar yurtları da google dan bulursun ancak bide üniverisitenin yurtlarını dene bence

ya canım baktık heralde ekstradan bilgi toplamaya çalışıyorum güzelim hem sen niye bize gelip söylemiyosun bunlarıda gelip burda topicimin içine ediyosun...
*+15 Blackstaff ile Dingear'in kafasına müdahalede bulunur.*[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...

[Bu mesaj Zerokull tarafından 26 Ağustos 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 26 Ağustos 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
ya ankara üninin hazırlık sınavı yokmu ? sınav çıkışında kapıya gelirler :) ( bizimkinde öle olmuştu . bi çıktım sınavdan elime 5-10 tane kağıtı tutuşturdular :) )

yok ya heralde yane söylemediler bişi inşallah yoktur.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

ya benimde çankaya üni
üninin kendi yurdu yoktu aradım hede hodo şu yurtlarrı oneriyoz dediler kızılayda okuyom ayıptır solemesi hz yi :D hemen orda yurtlar 3 tane verdiler telefon konuştum.. siz de bi üniyi arayıp sorun bence[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...