Pipet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 adam inanmış beyler !1.. http://img444.imageshack.us/img444/1660/megadoublestufforeotowe.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 o kalan kahverengilerin hepsi çöpe gidecek
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kat kat bisküvili pasta yapılır o kahverengilerden, yada pudingin altına konur. http://www.ogrencimutfagi.com/wp-content/uploads/2009/05/biskuvili-pasta.jpg
0ne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kremalı kakaolu bisküvilerin kremalarından kule yapmış. Negro mesela. Bende epey zorlanmıstım ilk anlamak için.
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 işte bir alman. bir medeniyet insanı. bir ortadoğulunun yaşamış olduğu bisküvinin içindeki kremayı en son yeme duygusunu hiç tatmamış. çünkü emperyalizmin göbeğinde krema içinde yüzmüş.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 eti negrolar falan olur ya içi güzel dışı iğrenç (anca cheesecake yapılır onlarla) işte adam onların içini tek tek ayırmış sonra iki büsküvü arasına koymuş
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 tadını bilmem ama şekil olarak çok iğrenç duruyor
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 negronun dışı nasıl iğrenç ya. belki de yiyebildiğim kakao ihtiva eden tek ürün lan
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kule iğrenç olmuş görüntü olarak sanki böyle süpürgenin içindeki pislikleri top top yapıp koymuş gibi duruyo
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 fede said: işte bir alman. bir medeniyet insanı. bir ortadoğulunun yaşamış olduğu bisküvinin içindeki kremayı en son yeme duygusunu hiç tatmamış. çünkü emperyalizmin göbeğinde krema içinde yüzmüş. ihbin ihbin ben onu puffed rice gibi bisi sandim ayrica, hic krema gibi duruyo mu.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 fede said: krema içinde yüzmüş. cennet böle bi yer işte; krema gölleri, baldan dereler, zümrüt atlar...
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 cennet böle bi yer işte; krema gölleri, baldırdan dereler, zümrüt atlar... değil miydi?
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 cennet böle bi yer işte; krema gölleri, baldızdan dereler, zümrüt atlar... böyleydi
utopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 vaniLLe said: fede said: işte bir alman. bir medeniyet insanı. bir ortadoğulunun yaşamış olduğu bisküvinin içindeki kremayı en son yeme duygusunu hiç tatmamış. çünkü emperyalizmin göbeğinde krema içinde yüzmüş. ihbin ihbin ben onu puffed rice gibi bisi sandim ayrica, hic krema gibi duruyo mu. küçüklüğün mü bu eheeheheheh tutamadım kendimi
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 baldız neydi? akrabalık ilişkilerin 0a yakın
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 resimdeki bebeğin kafası kazınmış zaten
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 utopia said: vaniLLe said: ihbin ihbin ben onu puffed rice gibi bisi sandim ayrica, hic krema gibi duruyo mu. küçüklüğün mü bu eheeheheheh tutamadım kendimi ups...
Öne çıkan mesajlar