Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 eski model araba alma bence onun icin 0 tertemiz al icinde sevisilmemis falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 45 liraya ilk araba mi olur lan. 30 a fiesta al otur oturdugun yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Tabi canim sevgilimde de fiesta var bomba olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 45,000 ve öğrenci arabası. öğrenci mantıında çığır açtın tebrix :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Abi olabilir 60binde olabilir.Öğrenci arabası derken arabayı zaten öğrenci alamaz baba alır.Ancak benzini öğrenciden çıkar ve fazla yakmaması gerekir. Arkadaşın babası yüksek bi kota koymuş kabul ediyoruz ki kendisi de kabul ediyodur.Bence sadece bu yönde değerlendirip ona göre sadece tavsiye edeceğimiz arabalarla ilgili fikirlerimizi söyleyelim. Kısaca arkadaşa genç işi 45bin tlye kadar az yakan çok kaçan çok temiz masrafı az bi araba.. lafım dragona gibi olmuş ama sana değil aga.Sana,sana,sana hepinize (summon Ahmet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Afrikada çocuklar ölüyo siz 45binlik arabaya binerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 binmesekte oluyor iste, o yuzden bari araba alalim diyoruz bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sana bana göre çok olabilir 45bin ama başkasına göre normal olabilir yani. sıfır öğrenci arabası mantıklı değil ama hiç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 senko said: binmesekte oluyor iste, o yuzden bari araba alalim diyoruz bizde ben de hep böyle düşünmüşümdür. dünyayı ben mi kurtarıcam arkadaş diyip fakiri fukarayı es geçiyorum ama yukarda allah var sonra vercek bize cezayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yatacak yeriniz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 fitremi zekatımı veririm ayıpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 param var yeaa diye dolaşan bi tip asla değilim ama okulum özel okul olduğundan insan ortalamanın altında bişeyle gelmek istemiyor ki kimse istemez. Adamın biri ferrari f430'la diğeri mustang gt500 le gelirse sende güzel bişey kullanmak istersin. Ki mercedes ve bmw sayısını saymıyorum bile artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 şahin olmasın yeter kadar zenginiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 İlk arabam 3.20. gayet oluyor 0 ilk araba. Az yetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ferrarilerin arasinda 45 liraya alacagin her arabayla apaci kacacaksin da, i$in aslinin oyle olmadigini da anlayacaksin 2. sinifa falan geldiginde. herneyse bi arkada$ 0 leon aldi 1.6 tdi. 45 liraya. bence o parayi etmez kasasi degi$ecek araba icin. ama ortalamada iyi sayilir. bana sorarsan megane coupe baya guzel, mantikli. 2 sene kullan sonra okutursun benzer fiyattan. hatta cimen ye$ilini al, baya guzel. 1.5 dizeli en az yakan dizel motor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 opel ve ford'un 2 modelini hiç düşünmeyip de kia ve fiat düşünülmesi de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 alda kurtulalım artık zenginin parası züürtün çenesi yordu bu başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 fiattan vazgeçtim zaten. Dediğim gibi ilk hedef yeni astra 1.4 turbosu ama geçen gün yapıştırdılar benzin 4 lira diye. Dizel araba şart oldu artık ya pro ceed ya da focus olucak. Bugunde alfa romeonun önünden geçtim guiletta ya aşık oldum ama alfa alınca öldürene kadar kullanıcan arabayı 10 sene oda olmaz bana sıkılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dizel arabayla özel okula mı gitceksin sonra dicekler benzine 4 tl veremiyo cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 tabi canım okulun parasınıda ben veriyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi sıfır araba alıp napıcaksın cidden. hiç mi arkadaşların binmiyecek o arabaya? sonra koltuk battı, kül yandı, sigara içti diye bi ton derdin tasan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Privhunter said: param var yeaa diye dolaşan bi tip asla değilim ama okulum özel okul olduğundan insan ortalamanın altında bişeyle gelmek istemiyor ki kimse istemez. Adamın biri ferrari f430'la diğeri mustang gt500 le gelirse sende güzel bişey kullanmak istersin. Ki mercedes ve bmw sayısını saymıyorum bile artık. motor al "hayabusa" sonrasında ferrariye nal toplattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Aluriel said: abi sıfır araba alıp napıcaksın cidden. hiç mi arkadaşların binmiyecek o arabaya? sonra koltuk battı, kül yandı, sigara içti diye bi ton derdin tasan olacak. istediği kadar ikinci üçüncü beşinci onuncu el olsun 15000 lira vergi indirimi olucak buyüzden sıfır bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 sölendi mi bilmiorum: astra classic III otomatik vites, dizel, full donanım (kurüz kontrole varana kadar) 38000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 1.3 90hp. gencim ben bana uymaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar