Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ogrencinin ilk arabasi

Privhunter

Öne çıkan mesajlar

Abi olabilir 60binde olabilir.Öğrenci arabası derken arabayı zaten öğrenci alamaz baba alır.Ancak benzini öğrenciden çıkar ve fazla yakmaması gerekir.

Arkadaşın babası yüksek bi kota koymuş kabul ediyoruz ki kendisi de kabul ediyodur.Bence sadece bu yönde değerlendirip ona göre sadece tavsiye edeceğimiz arabalarla ilgili fikirlerimizi söyleyelim.

Kısaca arkadaşa genç işi 45bin tlye kadar az yakan çok kaçan çok temiz masrafı az bi araba..

lafım dragona gibi olmuş ama sana değil aga.Sana,sana,sana hepinize (summon Ahmet)
Sosyal ağlarda paylaş

param var yeaa diye dolaşan bi tip asla değilim ama okulum özel okul olduğundan insan ortalamanın altında bişeyle gelmek istemiyor ki kimse istemez. Adamın biri ferrari f430'la diğeri mustang gt500 le gelirse sende güzel bişey kullanmak istersin. Ki mercedes ve bmw sayısını saymıyorum bile artık.
Sosyal ağlarda paylaş

ferrarilerin arasinda 45 liraya alacagin her arabayla apaci kacacaksin da, i$in aslinin oyle olmadigini da anlayacaksin 2. sinifa falan geldiginde.

herneyse

bi arkada$ 0 leon aldi 1.6 tdi. 45 liraya.

bence o parayi etmez kasasi degi$ecek araba icin. ama ortalamada iyi sayilir.

bana sorarsan megane coupe baya guzel, mantikli. 2 sene kullan sonra okutursun benzer fiyattan. hatta cimen ye$ilini al, baya guzel. 1.5 dizeli en az yakan dizel motor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

fiattan vazgeçtim zaten. Dediğim gibi ilk hedef yeni astra 1.4 turbosu ama geçen gün yapıştırdılar benzin 4 lira diye. Dizel araba şart oldu artık ya pro ceed ya da focus olucak. Bugunde alfa romeonun önünden geçtim guiletta ya aşık oldum ama alfa alınca öldürene kadar kullanıcan arabayı 10 sene oda olmaz bana sıkılırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:

param var yeaa diye dolaşan bi tip asla değilim ama okulum özel okul olduğundan insan ortalamanın altında bişeyle gelmek istemiyor ki kimse istemez. Adamın biri ferrari f430'la diğeri mustang gt500 le gelirse sende güzel bişey kullanmak istersin. Ki mercedes ve bmw sayısını saymıyorum bile artık.

motor al "hayabusa" sonrasında ferrariye nal toplattır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...