Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 vatandan yaklaşık 2 ay once aldıgım 80 gb SSD yi satiyorum. urun bu http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cssd-f80gbp2-brkt-80gb-force-serisi-sata-2.0-ssd-(285mb-okuma--275mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=48194 Fiyat 410 TL pazarlık takas yok. Vatan faturalı garantili.Faturası garantisi 3.5 aparatı vidaları filan hersey var.Laptopa da Desktopa da olur. Desktopa taktım 10 gun calıstrıdım ondan sonra cıkarıp koydum kenara. Kullandıgım programlar yuzunden ufak gelmeye baslamıştı bu bana o yuzden cıkardım. Simdi satiyorum bosta yatacagına başka bir şey alırız. Sehir Antalya burda elden teslin yaparım. Diğer sehirlere once para yatar bende size kargolarım. Kargo alıcıya ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bumplayam bir sunu fiyatıda 400 TL yapam duz hesap olosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar