Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ebay de register olmamız için kredi kartı numarası girmemiz lazım ancak ben kredi kartı numaramı yazıp kaydoldum diyelim, benim merak ettiğim şey şimdi birşey sattığımda para bu kredi kartına mı yatırılacak? (kredi kartına bağlı $ hesabı yok ve içinde 3 farklı tl hesabı var bu durumda para yatırılabiliniyor mu?) (ayrıca yatıyorsa hangi hesaba yatacağına nasıl karar veriliyor? $ hesabı lazımsa eğer o kredi kartına bağlı $ hesabı açtırırsam para oraya mı yatar?) ebay de satış yapmak için illaki kredi kartı mı lazım, mesela türkiyede finansbankta paypal destekleniyormuş orada dolar hesabı açsam buraya para yollanabilir mi son olarak sanal bir şey trade i tam olarak nasıl gerçekleşiyor yani karşımdaki kişi para yatırdıktan sonra mı benim o şeyi yollamam mı lazım. bu merak ettiğim sorulara bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu arada bildiğim kadarıyla dolar hesabı açtırırsam çalışmadığım için o hesaba bağlı kredi kartı verilmiyor değil mi?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: XaYd3r, 25 Ağustos 2004 21:07 tarihinde demiş ki: ebay de register olmamız için kredi kartı numarası girmemiz lazım ancak ben kredi kartı numaramı yazıp kaydoldum diyelim, benim merak ettiğim şey şimdi birşey sattığımda para bu kredi kartına mı yatırılacak? (kredi kartına bağlı $ hesabı yok ve içinde 3 farklı tl hesabı var bu durumda para yatırılabiliniyor mu?) (ayrıca yatıyorsa hangi hesaba yatacağına nasıl karar veriliyor? $ hesabı lazımsa eğer o kredi kartına bağlı $ hesabı açtırırsam para oraya mı yatar?) ebay de satış yapmak için illaki kredi kartı mı lazım, mesela türkiyede finansbankta paypal destekleniyormuş orada dolar hesabı açsam buraya para yollanabilir mi son olarak sanal bir şey trade i tam olarak nasıl gerçekleşiyor yani karşımdaki kişi para yatırdıktan sonra mı benim o şeyi yollamam mı lazım. bu merak ettiğim sorulara bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Ebay prosedurunu bilmemem ama bana yurt dısından cok para yattı ve bu senin banakana gelir orda para turkish parasına cevrilir ve catır catır yersin.Merak etme yani $gelir geri gonmez.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 biraz anlatırmısın yazdığın kredi kartına bağlı kaç hesabın var hangisine yatıyordu para ve hangi bankayı kullanıyorsun?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 satın almak isteyenler için kredi kartı numarası,satış yapmak isteyenler için bunun yanında paranın yatırılacağı bir hesapta girmen gerekiyodu hatırladığım kadarıyla ebay a [Bu mesaj elesso tarafından 26 Ağustos 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 aaa öyle mi çok güzel o zaman ben henüz sadece kayıt olduğum için bilmiyordum böyle bir seçeneğin olduğunu[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Öne çıkan mesajlar