siddharta Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Kaynak: Milliyet İzmir’de toplu taşıma ücretlerine yüzde 9 ila 13.5 arasında zam yapıldı. 13:13 | 01 Aralık 2010 "İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından önerilen ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında kabul edilen zamlı tarife bu sabahtan itibaren uygulamaya konuldu. Otobüs, metro ve vapurlarda geçerli olan tarife değişikliğine göre, tam bilet 1.55 liradan 1.70 liraya, indirimli bilet 0.85 liradan 0.90 liraya yükseltildi. Zamlı tarifeye göre, 3.10 lira olan havaalanı ile saat 24.00’den sonra uygulanan ve "baykuş" adı verilen gece seferleri 3.40 lira olurken, üç kullanımlık kartın fiyatı 5.75 liradan 6.50 liraya çıkarıldı. İlçe ulaşım tarifelerinde değişikliğe gidilmedi. İzmir Büyükşehir Belediyesinin 1 Haziran 2009 tarihinde tam bilet ücretini 1.35’ten 1.50’ye çıkarması üzerine Birlikte Başaracağız Platformu dava açmış, mahkeme zammı iptal etmişti. Mahkeme kararından sonra toplu ulaşım ücretleri bir günlüğüne 1.35 liraya düşürülmüş, daha sonra 1.55 liraya yükseltilmişti." yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 3 kullanimlik karttan iyi gecirmisler hep kentkart yuklemeyi unutuyorum ben, otobusteki kadin BAKIYENIZ YETERSIZ diye cigirinca 3lu kart almak zorunda kaliyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ona zam buna zam hani bize rraawwwrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 525 ten 10 kuruş muruş ordan da kaldırıyor zaten adamlar. o da 20 kuruş olmuştur. binen var mı bugün? 100 yıldır yapılmakta olan metro hizmete girmeye başlayınca bak biz proje yaptık ondan zam yapıyoruz diye de kıvırırlar bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar