Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ya yanlışlıkla small fonts adlı olan fontun uzantısını değiştirdim FON idi başka birşey oldu ve hatalı olduğu için silindi otomatik ama şimdi Small Fonts koymaya çalışınca zaten var diyor Ve paint small fonts da takıldı yazı yazmaya çalışınca çöküyor:( (YOOOOOOO) Ne yapmam lazım Fontları Fonts dosyasına atınca nereye listesini alıyor bu hede? Xpyim[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bir adet ms office cd si tak , çıkan ekranda repair ' ı seç . sanırım bu problemi çözer .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tamam halletim paintin regedit ile son ayarlarına baktım son font seçimini sildim[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bu arada chem office 2003 kullan bence daha rahat edersin. daha bi hoş daha bi yenilikçi bu versiyon[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paint lazım bana paint sadece:D Bu araada ne akıllı adammışım lankimin aklına gelir regeditten silmek[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 resimmi çizecen gene bize[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar