salvation Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hangisi daha vahim arkadaşlar içinden çıkamıyorum yardımcı olur musunuz ? Yılı "2011" olarak alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 2'side çok vahim gibi :) UO'dan kurtulmak lazım ama TR'de oynanan uo daha bir vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 nebula oynuyonmu sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 walla ben uzun bi aradan sonra catir catir oynuyorum desem yalan olur. ya server kapaniyor ya editler abariyor tr de. nebula haric desemmi demesemmi diyim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Worldbuilding yaptigim bi server vardi cok eskiden. Dün öyle özledim ki map hazirlayip binalar insa etmeyi. Ne günlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 suan bi server arastirmasi yapiyorum Orc sistemi olacak ama map de sosaria olacak eski sylveria gibi (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Arada bünye uo istediği için osiye para verip oynamak mantıklı gelmedi tr serverlerde bir açılıp bir kapanıyor binbir şamata dönüyor en iyisi yabancı bir free serverde kendi halimde takılıyorum < ha durumum vahimmi Elbette :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar