Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Oyuncular

matersame

Öne çıkan mesajlar

Ben yenilik diye yaptıkları saçmalıklardan beri oyuna girmedim.Class'lar arası dengesizlik vardı düzeltilmişmi , server' larda order üstünlüğü vardı o dengelendimi .Çok fazla hile kullanan vardı .Ozamanda ban yememişlerdi.Hileciler yüzünden oyunun tadı kalmamıştı.Karak -Norn ,Karak -Azgal'a hapsedilmiştik .Buda yetmezmiş gibi EA ve Bioware sunucuları ile birleşti. Mythic iyiydi sorunun olduğunda rahatca iletişim kurabiliyordun.Şimdi sorunun olsa irtibat kurmanda zor.

Yenilikleri takip ediyorum.Ama Benim gibi eski oyuncuların dönmesi zor .
Sosyal ağlarda paylaş

Evet diyorum.Bilip bilmeden de yorum yapma.Senin paranı çekenler Mythic değil EA çalışanlarıydı.Sadece senin paranı değil 1 milyon oyuncunun parası ödenmediği gibi hesaplarıda çalınmıştı.Bu olay Amerikada haberlere çıktı.Sonra EA adı sahtekarlığa çıkan çalışanlarını işten attı , mağdur oyuncularına paraları iade edildi ayrıca oyun içi pet verdiler.Ama faturayı Mythic Entertainment'a kesti EA ve yan firmaları olan Mythic kapatıldı.Bu olay Kuzey Amerikada oldu.Avrupa sitesi kapatılana kadar avrupalı oyuncular mağdur olmadı.Ozaman sende bir salaklık var.Şimdi hileye gelelim sen hiç eski siteye de bakmamışsın.Hileyle ilgili yüzlerce topic açılmıştı.

Bence moronluğunu bukadar açık gösterme.Hem cahilsin ,hemde küstah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...