Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimRepublic (Browser) - Ingiltere'de Buyuk Revacta


Narcosis

Öne çıkan mesajlar

Oyun Web Site: http://simrepublic.com/?aff=16

Evet arkadaslar SimRepublic yeni social/economic/politic simulasyon oyunu ve ingilterenin en guclu internet gaming sirketlerinden olan Renegade Games tarafindan bu hafta satin alindi.

Sirket hakkinda birkac sey soylemek lazim cunku temiz is yaparak hakediyorlar taninmayi. Butun oyunun yonetimi, gelisimi ve finansmani Renegade Games tarafindan yapilicak. Sirketin kendine bagli 100,000 oyuncusu var ve artmaya devam ediyor. Sirketin altyapisida cok basarili girdikleri oyunlara her hafta surekli updateler yapiyorlar. Sirket tarafindan son yapilan aciklamalara gore daha kamuoyuna duyurmadiklari basari beklentisi yuksek 3-4 oyun daha satin almislar ve markete agresif bi giris yapmak istediklerini aciklamislar. Sirket hakkinda daha fazla bilgi istiyenler burdan arastirabilirler: http://renegadegames.co.uk/

Oyuna donmek gerekirse, oyun soyledigim gibi sosyal, ekonomik ve politik branslarda kariyer yapmanizi sagliyor. Fakat bu oyunun guzel tarafi suanda butun pazarda aktif olan diger MMORPG lerin en guzel ozelliklerini alip tek bir oyunda birlestirmis olmalari. Renegade Games zaten her yerde bas bas bagirmasinin ve oyuna guvenmesinin bu oldugunu dusunuyorum.

Bu yazi sirket sahibinin 29 kasimda yayinladigi yazi (Turkceye ceviri yapamiyorum suan kusuruma bakmayin fakat daha sonra ceviricem):

New ownership
2010-11-29 09:07
My name is Peter Zaborszky, my company is Renegade Games Ltd, I own a lot of browser game related websites...
Hi everyone,

My name is Peter Zaborszky, my company is Renegade Games Ltd, I own a lot of browser game related websites, as well as develop a game of my own ( SimRepublic http://simrepublic.com )
We're just working on a redesign of the company website, http://www.renegadegames.co.uk/ right now it doesn't really contain much information.

I played Tycoon Online about 2 years ago, and joined in the last month again, I've always wanted to own a business simulation game, since "business" is my passion anyway, so I'm really excited to have bought the game. I think it's a great game and I see a lot of potential in it.

My network of sites has a lot of potential advertising wise (about 100k visitors per day), so initially the main difference me buying the game will make is that I might advertise the game a lot more to new users.

The other bit of information that is relevant is that my company has me, a full time developer, and a part time developer, and a part time graphics designer in it, so I do have quite a bit of resources behind me. Although right now we are working on a major update to SimRepublic, so that is what the staff are working on.

I hope I can keep all the existing players like you happy, and also bring in a few new ones!

Thanks!
Pete

Oyun hakkinda kisa bilgi vermek gerekirse sunlari soyliyim hemen: oyunda sizin bir karakteriniz var bu karakteri istediginiz gibi yaratabiliosunuz iste kiyafettir tipidir ivir zivir klasik dalgalar. Herkezin bir ulkesi var ve o ulkelerin yararina hareket ediyorsunuz (erepublic tarzi). Suanda oyun beta testinde oldugu icin oyuncu cagiriyor. Tarim sektoru suanda aktif oyunda. Ben 1 gundur oynuyorum hayatimda gordugum en kapsamli tarimcilik yapmislar. Zannediyorum yeni sektorleride eklycekler yakinda. Neyse kisaca hammadde uretiyorsunuz, sehirler kurabiliyorsunuz ve bu sehirlere online oynayan oyunculari cekiyorsunuz. Iste gazetecilik gene erepublic, anno1777 hesabi direk diger ulkelere hem mesaj hemde kendi ulkenizde bazi noktalari elestirmek amaciyla falan kullanabiliyorsunuz. Politik kariyer isterseniz o tarafa yogunlasiyorsunuz ve tek amac olan sanal TC'yi kalkindirmaya calisyorsunuz. Bunun yaninda savaslar da var cepheler regionlar falan.

Daha kapsamli aciklamaya burdan bakabilirsiniz: http://renegadegames.co.uk/2010/02/04/new-social-economic-simulation-game-launched/

Bir inceleyin derim belki begenirsiniz. Herkeze iyi oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hoşuma hem gitti hemde gitmedi çünkü oyuna giremiyorum şuanda, engellemişler galiba. ktunnelden açıyorum bu sefer login tuşu yanmıyor. ama açgözlü ve para aşığı bir adam olduğumdan dolayı tabiki hoşuma gitti aynı zamanda.

edit. bu yazıyı bu oyun için değil anno1777 için yazdım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...