Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 mancınık adlı oyunum için banner yapmayı düşündüm ve photoshopta biraz uğraştıktan sonra ortaya bu çıktı: nasıl olmuş sizce? yorumlarınızı bekliyorum.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 gozukmuyor sanirim?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 gözükmesi lazım.. free hosting fln değil.. ama yine de adresi: http://www.gesparts.org/mancinik/banner.jpg[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Hos olmus ama arkadaki doku o kadar yumusakken ondeki yazinin jet black olmasi ve parlamasi biraz bozmus bide son harflere dogru catlamalar hos cok kalabalik yaraticagini dususmuyorsan digerlerinede ekle[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 açıkçası çatlamalar için ekstra bişi yapmadım font öyleydi :) dalgalı değil de düz olanını yaptım şimdi sanki daha güzel oldu: http://www.gesparts.org/mancinik/banner2.jpg[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ı lar i gibi algılanmıyor mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 malesef :) ama i gibi durması daha hoş gibi olmuş.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ı lari üstten değilde alttan çatlassan hem şu anki gibi hoş durur hem de i olmaz gibi geliyor bana. Edit: Hak veriyorsan; font öyle deme Photoshop'ta rötuşla :) [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 26 Ağustos 2004 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 YAzı sanki biraz kalın olmuş . Okunuş rahat olmamış. Biraz incelse çok güzel olcak bence[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 mancınık denen olay böyle o eski ahsap kütükler haifi yoltunmuş ipler falan cağırıştırıyor ben de. hatta mühendislerin inek derisine çizdikleri böyle hesapalmalar yaylar falan. Açı ölçünleri, kalemle çizimiş oklar falan, pis kirli bir deri... tabii takdir senin[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar