Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ardeth 500 yüzlü bi zarı atsan olasılıkla hesaplanamz kaç kerede gelceği her seferde 1/500*1/499 vs... gider hiç belli olmaz yani 499 kere kaybetmeyebilirsin bu 102192317823 de olabilir 225 te hiç te gelmeyebilir (ne diyorum ben ya?) Bu arada hakkaten aşk olayı süper birşey[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya bu konu çok uzadı bea :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Prawler senin uykun gelmiş :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben risk aldım çok ama hiç kazanamıyorum ama ne oyunda, ne aşkta ne birşeyde bi iktisatı kazandım marmara o kadar..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Kendin hayata %50 hiç bakmak istemiyorsun sana bir $ey anlatayım belki bilinçlene bilirsin , ölüm yatağandasın öleceğini biliyorsun kaçamıyacağını biliyorsun vede zamanı geri çevirip yapmak isteyipte yapamadıkların aklına geliyor , ama elindeydi vede yapabilirdin ama yapmadın vede yalvarıyorsun zamanı geri çevirebilmek için , i$te ben bunun bilincini biliyorum mantığını biliyorum vede hep bu yolla hareket ediyorum kaybettiklerim oldu ama çoğu zaman kazandım , kazanıyorumda.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Prawler abi inanıyorumki sen iyi bir işe girdiğinde bu aşk olayını çözümleyeceksin.Bana göre insanın sağlıklı ilişkiler yaşıyor olması için evvela maddi olarak iyi bir durumunun olması lazım.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 uykuyla o kadar alakası yok olayın.. yani bi gerçek bu da zar ata ata herşeyimi kaybettim ulen! batsın bu dünya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Prawler, 26 Ağustos 2004 01:43 tarihinde demiş ki: ben risk aldım çok ama hiç kazanamıyorum ama ne oyunda, ne aşkta ne birşeyde bi iktisatı kazandım marmara o kadar.. sana bir kız ayarlamak lazım helal süt emmi$ birini bulalım sana.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hakaretmi hayır :) sadece bir iddia olarak alıyorum ama beni benden iyi tanıdığını düşünüyorsan başka arkadaşım ;) Eh bende diyorumki zaten hayatta hiç birşeye bu fikirlerle yaklaşamazsın, en fazla kendi hayal dünyada geçer bu kural. Kaybettiklerini ancak sonra anlarsın hayatını mahvettiğini göremezsin diyorum bence sende ilerde büyüyecek bu fikirin çok saçma olduğunu anlayacaksın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ahah valla ben kendime ayarladım helal değil de punk sütü emmiş kız psikolojisi bozuktu... Popçusu geldi, o da hafiften çatlaktı. Yani nerde arızalı var geldi beni buldu..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 01:43 tarihinde demiş ki: Kendin hayata %50 hiç bakmak istemiyorsun sana bir $ey anlatayım belki bilinçlene bilirsin , ölüm yatağandasın öleceğini biliyorsun kaçamıyacağını biliyorsun vede zamanı geri çevirip yapmak isteyipte yapamadıkların aklına geliyor , ama elindeydi vede yapabilirdin ama yapmadın vede yalvarıyorsun zamanı geri çevirebilmek için , i$te ben bunun bilincini biliyorum mantığını biliyorum vede hep bu yolla hareket ediyorum kaybettiklerim oldu ama çoğu zaman kazandım , kazanıyorumda. ölüm döşeğindesin ve geri bakıyorsun hayatına rezilliklerle dolu çünkü hep hayata yanlış açıdan baktığın için ve bunu ancak ölrüken fark ettiğin için çok pişman oluyorsun keşke insanlara ve kendime daha yararlı bir hayat sürseydim diye[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hiç deilse seni diğer insanlar buluyor :) . ben hep böleyim :lol: . ben insanları buluom :D[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Eheuh muhabbet bılyelerden basladı nerelere geldı valla =) Ne bılyeymıs be[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 onlar bilye değil . selpak fili :-p ( iğrençlikte son nokta )[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 *!bögh* eheh[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bende düşünecem ölüm döşeğinde keşke ardeth i bulup bi kafa atsaydım bari diye :P Bu arada ben gene bişi yazdım gene sallayan yok[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Prawler, 26 Ağustos 2004 01:53 tarihinde demiş ki: bende düşünecem ölüm döşeğinde keşke ardeth i bulup bi kafa atsaydım bari diye :P Bu arada ben gene bişi yazdım gene sallayan yok ben bunu sana yazmıştım ya neyse :) said: zgrw, 26 Ağustos 2004 01:48 tarihinde demiş ki: hiç deilse seni diğer insanlar buluyor :) . ben hep böleyim :lol: . ben insanları buluom :D [signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Demek zgrw'yı sallıyan yok :p of kafa yokkı bu saatte acıkcası[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya harbi ya ben kendimde sınıra ulaşmak üzereyim :) kendi yazdığımı zor anlar oldum :) bendede kafa kalmadı[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 *!kahfesinı uzatır* =)[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 [Bu mesaj Cico tarafından 26 Ağustos 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben de maksimum seviyedeyim valla zgrw yani sen ne dedin en son insanları ben buluyorum derken? Kızları mı sen buluyorsun? Bna akimse gelmiyor ki? Yani ben seçmiyorum Ya son tipim süper oldu saçlar dimdik çizgi sakallarım war fıstık gibi daha ne işte ya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sakallar gidicimi =)[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hani demişin ya tuaf insanlar beni buluo die . bende diomki beni bulamıolar çünkü ben zati yeterince tuafım ben onları bulup sinir ediom :-p . gibi bişi diyecektim ama artık kendi dediklerimde bana tuaf gelmeye başladı . ben en iyisi bi su içem :-p[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Kahfe verdık ya :=) Benı takan yok galıba :P :P :P[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 [Bu mesaj Cico tarafından 26 Ağustos 2004 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Cico, 26 Ağustos 2004 02:04 tarihinde demiş ki: sakallar gidicimi =) anlamadım nası sakallar gidici mi? Bilidğin çizgi sakal işte? resmini mi koyalım illa foto makinem bozuk olmasa koyardım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar