Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek bir soru.

SpawNJawS

Öne çıkan mesajlar

said:
Cuce, 26 Ağustos 2004 01:26 tarihinde demiş ki:
Sakat bi mantik Ardeth hayatin boyunca yapicagin yanlislardan korkamassin.

benimki korkmak değil risk payını hesaplayıp ona göre mantıklı davranmak %99 kaybedeceğin bir işe ''eha nasıl olsa %50 kazanırım'' diye körlemesine bodoslama dalandan şüphe ederim ben[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

bazı şeyleri şansa bırakmak lazım
zorlamamak lazım (aşk gibi)
torbadan bilye çekersiniz benim gibi
ama nedense hiç çıkmaz
(Alla Alla neden acaba?)

Başkaları bilye çeker
1 tane isterken 10 tane çıkar.

Hayat bööle bişi
Aşk bööle bişi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

ben her$eyi yapıcam gözüyle bakmıorum sadece oldu olmadı gözüyle bakıorum çıkar çıkmaz yani anlıyacağın gibi polyanna ile konu$ucam konu$mıyacağım diye bir soru sormam akla mantığa uygun olmaz , mantıklı ama cevabını kolay almanın en güzel yoludur sana söylediğim her okuduğum kitabın altında asla kalmam 100 lerce kitap okudum bu zamana kadar sadece bakalım benim gibi gören biri kim var..
Ben küçüklüğümden beri bir hayalim vardı bunu yapıcam yapmıyacağım demiorum çünkü yapabileceğimi biliyorum.. Benim sana dediğim bazı konulara böyle bak hayata çoğu zaman böyle baktım vede hep kazandım kazanmayada devam ediyorum.[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

ben buraya bişi yazıyorum sallayan yok
bu da güzel tabi.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

iyi ozaman git 500 yüzlü bir zarla kumar oyna tek sayıyı tutturmak için nasıl olsa %50 kazanırsın, birinden kazanamazsan git bida oyna nasıl olsa bukadar yüksek ihtimalle mutlaka kazanırsın. İşte hayattaki herşeyde 500 yüzlü zar gibidir okadar çok etkileyen şey vardırki olayları.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 01:35 tarihinde demiş ki:
said:
Prawler, 26 Ağustos 2004 01:33 tarihinde demiş ki:
ben buraya bişi yazıyorum sallayan yok
bu da güzel tabi.

+1 a$k her zaman ba$kadır.

bılyelerden ıyı oldugu kesın[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek...
Cio...
Icq=101549659
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 01:37 tarihinde demiş ki:
elinde sonunda o zar sana gelecekmi gelecek ee daha ne dü$ünüyorsun ?

evet 499 kere kaybedeceğim ama 1 kere kazanacağım ne fark ederki hayat basit nasıl olsa o yüzden hayalleri böyle yıkılan milyonlarca insan var. Hayal kurmak, hedef koymak bilinçli yapılmadığı sürece kendini kandırmaktır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

aşkı herzaman başkadırla başlar sonra başka birşeye gelir şu her zaman başkadır olur sonra bu herzaman başkadır olduğunu farkl edersin aa bir bakmışın hayatta her şey başkadır öyle %50 demekle olmaz[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 26 Ağustos 2004 01:39 tarihinde demiş ki:
evet 499 kere kaybedeceğim ama 1 kere kazanacağım ne fark ederki hayat basit nasıl olsa o yüzden hayalleri böyle yıkılan milyonlarca insan var. Hayal kurmak, hedef koymak bilinçli yapılmadığı sürece kendini kandırmaktır.

Ben bir kere olsada kazanmayı bileceğimi biliyorum ama her$eyi öyle yapıcam yapmıyacağım gibi demiyorum dediğimi söyledim ba$larda eğer okuduysan görmü$sündür , $uana kadar bu sayede kazandım hemde çok kazandım. Umarım bir gün gelebildiğim vede bu durumu kullanarak nerelere gelebileceğini anlıyabileceğini dü$ünüyorum $uan bu sözlerim hakaret gibi görünüyor senin gözünde hatta polimiğe giriyoruz ama fikir alı$ veri$i çok iyidir , insanları tanımakta öyledir.[signature][hline] In every j0b there is a no!

- Counterfeit -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...