kozalak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Garip bi bilgisayar var. açılırken otomatik olarak BIOS a geçiyor. gördüğüm tek hata "floppy disk 40" gibi bi hata(onu da tam okuyamıyorum). bilgisayar neden direk bios a geçebilir? fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 del tuşu takılı kalmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 haha güzel yorum valla :D öyle bi uyarı vermiyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Takili kalan tus icin uyari vermez zaten =) Disket surucusu yok, bozulmus ya da kablosu cikmis olabilir. Bios'dan floppy'yi disable edip save et bakalim ne dicek. Yine yazdim lanet olsun. Hani gidiyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 di nin dediginden. floppy iptal edip boot sirasini degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bios pili bitmişse de olabilir bu. anakarttaki pili değiştirmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 kablolardan ya da cmos tan çıktı sorun. düzeldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar