Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7 kod 43 hatası

Hexagon

Öne çıkan mesajlar

Usb ler sürekli hata veriyo mouse klavye herşey iptal oluyo adamı delirtiyo var mı çözümünü bilen nette aradım tam çözüm önerebilmiş kimseyi bulamadım

CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
CPU Ailesi Intel® Centrino® Islemci
CPU Numarası T6400
CPU Hızı 2.0 GHz
CPU bus Hızı 800 MHz
CPU Ön Bellek 2MB
RAM Kapasitesi 3 GB
RAM Tipi DDR2
HD Kapasite 320 Gb
VGA RAM 512 Mb
VGA Chipset Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli G105
Ekran Boyu(inch) 15.6 " DIAMOND VIEW
Monitör Tipi WXGA
Maksimum Çözünürlük 1366*768
Optik Sürücü dvd SUPER MULTI
Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
Sosyal ağlarda paylaş

ozet yazicam , detayi google layabilirsin.

*luzumlu windows updateleri yap.
*recovery point varsa sil. (bilgisiayar kuruldugundan beri degistirilmediyse vardir)
*device manager (run > devmgmt.msc) 'dan usb altindaki her host controller i uninstall et.
*Bu islemleri yaparken gerekiyorsa ps/2 mouse klavye kullan.
restart at.
*recovery point olustur.
Sosyal ağlarda paylaş

ozel mesajlari henuz gordum hexagon, bisey soylememissin. burda da mevzuda gelisme oldugu icin direk buraya yaziyorum;

maalesef bu yontem ve format ise yaramadiysa problem kullandigin usb aygitlarda veya board dadir.

eger son zamanlarda ekledigin yeni bi usb aygit varsa cikar.
ayrica takili mouse gibi cihazlarin kablolari ezilmisse , soyulmussa, girislerde yamukluk temas gibi problemler varsa ayni host kontrolor problemleri olabilir.

bozuk usb uzatma kablosu yuzunden benzer problemleri olan makineler gormustum dha once.

yok bundan degilse guney koprusunden , bios dan( ne zamandir problem olduguna gore degisir) veya cmos dan olabilir.

touchpad falan dedigine gore mobil bilgisayar olarak dusunuyorum, dolayisiyla pil bitmesi , elektrik kesintisi, guc problemi , cmos un bozulmasi gibi olasiklari dusuk tutup board arizasi diycem.

ayni zamanda soyle birsey de var, mobil bilgisayarlarda entegre kamera, bluetooth v.b. gibi cihazlar da usb arabirimine direk baglanarak ortak hub lardan calisirlar. boyle ozellikler varsa onlari device manager dan kapatmayi deneyip test edebilirsin.

yine wot oldu =[ fffffffuuu
Sosyal ağlarda paylaş

web cami devre disi birakip denedim uzun sure bi problem yasamadim mouse da degistirdim bios ayarlarinda baktim usb ile ilgil olanlara pek bisey anlamadim oyun oynamadigim zaman problem yok altinda fan da var.fakat oyun oynamaya basladıgım zaman uzun süre bir problem olmuyo hah düzeldi derken tekrar oyun sırasında mouse iptal oluyor.ısınmasıyla ortaya cıkıyor genelde bu problem..format sonrası chipsetin son halini yüklemeden denedim aynı şeyi yaşadım yükledim yine aynı şeyi yaşadım. anakart ya da ekran kartında sorun olabiliecegini düşünüyorum
bi sitede okudum reg editten enerji çıkış ayarına kadar değiştirdim fakat yine düzelmedi eski haline getirdim tabi tekrar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...