vadaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 beyler bu report olayı ne için millet ruslara ne varsa söylüyor ? bide bu rusların olayı ne kimse oyuna almıyor levledikleri biliniyorda onun haricinde ?
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ruslara sövmek moda gibi bişey biri hatalı bi hareket yaparsa flamer kidler direk rus diye laf atmaya başlıyor yani en azından ben böyle tahmin ediyorum
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ruslar daha kendilerini 1. dakkada ele verirler ne kadar rus degilim desede anlarsin onun rus oldugunu. en alakasiz line'a gider, en gereksiz hareketleri yaparlar. ramboluk ruhlarinda vardir yaptigi hareketlere anlam vermek cok guctur. eger bi adamin rus oldugunu zamaninda anlamazsaniz vay halinize. guvenip gange gidersin adam elec le crip keser seni 2 adim onunde doverler haberi olmaz. elecle gider solo kasarlar. bir laf dersin cevap alamazsin cunku ingilizce bilmezler. onlarin dilinde olan veya tanidik bir kufur edersen direk kelimenin basina you ..(moron mesela) diye cevap verirler okadar. katiyen concede etmezler 0-20 olsun isterse sonuna kadar oynarlar. mape hic bakmazlar oyle mal gibi dolasirlar ortada. en fazla pesinizden oraya buraya takip ederler amacsiz bir sekilde. takimi gereksiz yere savasa sokup teker teker geberttirler herkesi birer birer. takim olarak hic giremezsiniz savasa. uzun lafin kisasi rusu yurusunden tanirsiniz biraz anladiysaniz ruh hallerini. simdiye kadar anlamadiysanizda ogrenmeye bakin derim.
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hatta bir rivayete gore (rokstanski hipotezi) bunlarin babalarinin kafasi hep guzel oldugundan dolayi, cenin rahme dustugunde vodka boyle bir etki yaratmaktadir.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ss bulamadım şimdi ama wow tbc zamanında botanicada rus bi elemanla aramda geçen bi diyalog şöyleydi B-> ben alt warrior rollemiştim RM-> random salak rus mage B - do you read what i type in party chat ? RM- yes i read B - and you understand it ? RM- i no undestand RM- i rus böle de bi anımdır bu. gayette iyi oynayan, ingilizce konuşabilen adam yok muydu dersen vardı tabi. ama çoğunluğu bizimkilerden beter ya.
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 iyi oynayanida iyi oynar yani ona lafimiz yok. ruslarin her competitive oyunda cok iyi derece yapan takimlari vardir. ama malesef %10 u gecmez iyi oyuncu sayisi :) onlarin sorunu bence iyi oyuncu kotu oyuncu degil. akillarinda sorun var :d
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ruslar genelde agresif oluyolar. Laglı oluyolar ne hikmetse de noob oluyolar çoğunlukla. dotadan beri böyle. ha 2 rus beni skype aldılardı. vodka içtik 3 tane dedilerdi. kafaları da güzeldi zaten. baya gırdır olmuştu onca yıllık dota + hon geçmişimde sadece 1 güzel anım var ruslarla o da istisna. gönül isterdi dişi ruslarla anımı anlatayım ama nasip işte
Öne çıkan mesajlar