elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben miranda kullanıyorum. icq ve msn tek bir listede. bi usera tıklıyorum pencere acılıyor. bi mesaj yazıyorum selam vs. gibi. mesajı attıım anda o pencerede adamın historysi cıkıyor ve mesajı atmamısım gibi gözüküyor. o bana mesaj attıında da göremiyorum. tek gördüğüm pencerede o userın history si? nedir bu abi şimdi?[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 banada oluyor arada tarih sorunu sanırım bazen tarihi ileri geri alınca olurdu eskidne ama tarih le oynamasam bile oluyor artık hehe tek çaren o ekrandkai yazıları history den silmen 3 4 tane oluyorlar zaten . Yada kullanıcıyı silip yeniden listene ekliceksin.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 hehe arkansis sağol netlimiterin süresi dolmuş. bende 1 ay geriye aldım. :D cok akıllıyım :D[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 netlimiterı hede hödö le o zaman[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar