Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Arkadaşlar ben yeni bir pati olarak soldat hakkında bir probleme sahibim...Soldatı yüklediğimde bana register ayakları yapıyor...Nedir bu olay,nasıl çözülür...Bilenler...[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liceardi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 oynaman için register yapman gerekmiyor ama register serwers olmuyorsa onun için www.soldat.pl den 1,2 fix dosyasını çekip kurarsan düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Register servers, azhauzhzuhazuahzuahzuahzuazhazuahzauzahzuazhueheuheueheuheueheueheuheuemuhauhauhahauh[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar