Hasan_Acar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Arkadaşlar 2 yaşındakı dişi ingiliz cocker ımı çiftleştirmek için bi ingiliz cocker buldum.fakat köpeğin sahibi ameliyat olacağından zamanımız biraz kısıtlı.köpeğimin gebe kalması için kaç gün çiftleşmeleri gerekir,ideal zaman kaç gündür?[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! ----- Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 http://www.havhav.com/irklar/28 Burdan arastırıp cocker sahıplerıyle gorusebılırsın... Ayrıca yukarda Orc lordun verdıgı sıtelerdede bıseyler bulabılırsın [signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 [Bu mesaj Cico tarafından 25 Ağustos 2004 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 gebelikmi hmm.. biraz araştırayım bu konuyu hiç köpek çiftleştirme hedeleri hakkında bilgim yok..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 östrus siklusu ne zaman gösterirse ozaman ciftleştirmen lazım ama hormonlar kullanılarakta örnegin HCG ve PMSG kullanılarak köpekler ve diğer hayvanlarda östrus göstermeleri saglanıyor... umarım yardımı dokunur..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ben 1 2 ay gibi biliyordum ama[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar