pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Arkadaslar 2 diskim var 1 tanesi backup neyse format attım pc restart ettim kurulum yaptım, bide baktım backup diski gormuyor tekrar restart ettim bios da goruyor diski hic sorun yok fakat windows gormuyor bole birsey olabilirmi, butun herseyim o diskte :( tesekkurler.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ap[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya bi kere banada olmuştu biosla biraz oynayınca düzelmişti[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: zgrw, 25 Ağustos 2004 22:55 tarihinde demiş ki: ya bi kere banada olmuştu biosla biraz oynayınca düzelmişti baska 1 xp cd ile kurdum duzeldi, anlamıs degilim. [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 26 Ağustos 2004 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar