Berk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bugün çektiğim bir foto. tripod yoktu yanımda kadıköyün iskele demirleriyle haşır neşir ola ola çektim =) http://www.deviantart.com/view/10057292/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bi curve ayarı ve biraz rötuşla çok daa güzel olabilir. kadrajı değiştirmeyi de düşünebilirsin. sağ taraf çok ağır kalmış gibi geldi bana. lakin güzel mi? süfer anasını satiim ne güzeli :P[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sağ tarafta bi problemimiz var evet ama insan sefkilisiyle buluşmaya tripodla gidemiyo ki anasını satiim. iskele demirleriyle anca bu kadar oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 netliğinde sharpness ile giderilmiycek bi problem yok aslında. bi iskele demiri için başarılı bi iş çıkarmış demir kardeş. kadrajda bi sıkıntı var IMO.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 cok begendım yaws[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 çok tatlı olmuş hakkaten[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Aynı zamanda çekilmiş bir reism daha size, http://www.deviantart.com/deviation/10060864/ bu sefer kadıköydeki minik feneri hedefledim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Çok hoş. Ben esas vapurdan çekmek istiyorum bi gün. Şöyle camileri neyin görürken, çok hoş oluyor gün batımında.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Çok güzel olmuş Bana şu müzelerde hep ne hikmetse çok başarılı ve çok tanınmış olan ressamların resimlerini andırdı Herhalde bu yeteneginde bir geçiş dönemi senin için bravo[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 süper bence, çok beğendim berk.hatta takdir ettim. ama hala dombilisin orası ayrı ehe istersen böle 100 foto çek :-P[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 site yapacagına fotoraf cek bırak tikky işte. *cok pis uyuzudur*[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 cok ho$ olmu$ bencede deniz cok ho$ durmu$[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 madem beğendiniz bu da septimus'un çok istediği vapurdan istanbul manzarasıdır http://www.deviantart.com/deviation/10062640/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 makina nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 nikon coolpix 3200 reismlerle ilgili detaylar yolladığım linkte sağda var shutter speed iso filan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar