Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

feral tanklar için bir makrolarım


Zeppelin

Öne çıkan mesajlar

selamlar. değişen oyun mekanikleri ve makro sisteminden sonra oturup makrolarımı gözden geçirdim ve son haliyle sizle paylaşayım dedim. özellikle swipea cooldown gelmesinden sonra çoklu targetlarda ciddi threat problemi çekiyorum (kendi adıma), ayrıca tek boss üzerinden threat yaptığım durumlarda da paladin ve warriorların dominasyonuyla karşılaşıyorum. 5997gs var onu da ekleyeyim. yazdığım iki temel makro şu şekilde;

1. mangle cooldowndayken onu bay geçip maul vurmaya başlıyorsunuz, maulun kendi internal cooldownunda ise beyaz vuruş yapmaya devam ediyoruz.

/cast Mangle
/cast Maul
/startattack

2. keybardaki ikonun üzerine geldiğimizde laceratein tooltipi çıkıyor. burda fantazi olarak rebirth yada fan of knives falan da yazabilirsiniz. sonrasında target aldığınız kişiye/bossa sırasıyla 3 tane lacerate ve ardından pulverize vuruyor, bu da pulverizeın en efektif kullanım şekli gibi. hem butona spamladığınız için zamandan da kazanıyorsunuz pulverize atarken. bu butona 15 saniyeden fazla basmazsanız makro kendini başa alıyor ve tekrar lacerateden başlıyor. ki zaten mantıklı olan 15 saniye olması çünkü lacerate target üzerinde 15 saniye kalıyor.

#showtooltip Lacerate
/castsequence reset=15 [@target] Lacerate, Lacerate, Lacerate, Pulverize
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...